Niğde İl Özel İdaresi tarafından ihale edilen Bor Öğretmenevi inşaatının temeli atıldı.  Niğde’nin Bor ilçesine Niğde İl Özel İdaresi tarafından ihale edilen Bor Öğretmenevi inşaatının yapımına yüklenici firma Prosis İnşaat tarafından başlandı.  Temel atma çalışmalarının yapıldığı Bor Öğretmenevi İnşaatını ziyaret eden Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ve Bor Belediye Başkan Adayı Serkan Baran, çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkilileri Mimar Suat Demiray ve Selçuk Gürol’dan bilgi aldı. 

Ergun; İlçemize Modern Öğretmenevi 
Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun inşaat alanında yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Niğde İl Özel İdaresi tarafından ihale edilen Bor Öğretmenlerevi inşaatında çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “İl Özel İdaremiz tarafından ihale edilen Bor Öğretmenevi inşaatımızın yapım çalışmalarına yüklenici firma tarafından başlandı. 

10 katlı olarak inşa edilecek olan Bor Öğretmenevi 5 Bin 630 metrekare kapalı alanı, 150 metrekare açık terası ve 1250 metrekare bahçesi ile modern bir bina olacak. Öğretmenevimiz 96 oda kapasitesine sahip olacak ve ayrıca içerisinde restoran, bay-bayan kuaför, spor odası, kafeterya, kütüphane-okuma odası ve açık otoparkı ile, öğretmenlerimize ve misafirlerimize hizmet verecek. 

Öğretmenevimizin yapımı yüklenici firma tarafından ihale şartnamesinde belirlenen tarihten önce bitirilecek ve hizmete sunulacaktır” dedi. 

Teslim Tarihinden Önce Bitireceğiz
Niğde’nin Bor ilçesine Niğde İl Özel İdaresi tarafından ihale edilen Bor Öğretmenevi inşaatının yapımına yüklenici firma Prosis İnşaat yetkilileri Mimar Suat Demiray ve Selçuk Gürol ise temel atma çalışmalarının başladığı, Bor Öğretmenevinin Bor ilçesine yakışan, modern görünümlü ve çok amaçlı kullanım alanları ile hizmet vereceğini belirterek, öğretmenevinin yapımını teslim tarihinden önce tamamlayarak teslim edeceklerini söylediler.
 
Editör: TE Bilişim