Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu Bor ilçesi ve Niğde Tarım Açık Cezaevinde incelemelerde bulundu.

Haber: Selim GÖKEL

Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ile birlikte  Bor Belediyesi tarafından yapılan Kayabaşı Parkına giderek incelemelerde bulundu. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’dan park hakkında bilgi alan Kavaklıoğlu; Bor Belediyemizin hayata geçirdiği, büyük şehirlerdeki emsallerini aratmayan Kayabaşı Parkı Bor ilçemizin çehresini değiştirdi ve güzelleştirdi. Belediyemizi bu başarılı projesinden dolayı kutluyor, inşallah yeni sanat yapıları ve çalışmalar ile daha güzel bir mekan haline geleceğini hemşerilerimize müjdeliyorum” dedi.

Bor’daki ziyaretlerine Bor Kaymakamlığı ile devam Kavaklıoğlu, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ile birlikte Kaymakam Abdullah Küçük’ü ziyaretti.

Kaymakamlık makamında Bor ilçesini ilgilendiren konular ve yeni proje çalışmaları hakkında istişarede bulunan Kavaklıoğlu, Niğde’ye geçerek Niğde Tarım Açık Cezaevini ziyarette. Ziyarete Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne ve Cezaevi idarecileri  eşlik etti. Açık Ceza ve İnfaz kurumunda yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne’den bilgi alan Kavaklıoğlu; “Niğde Açık Cezaevini modern bir üretim merkezi haline getirecek 45 Milyon TL'lik yatırımda inşaat çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Bugün Başsavcımız Ahmet Tekne ve cezaevi idarecileri ile kampüste incemelerde bulunduk. Bu yatırımın hayata geçmesi ile Cezaevi ilimizdeki en büyük üretim merkezlerinden biri konumuna geleceği gibi gerek istihdam gerekse ekonomik hareketlilik bağlamında ciddi bir katma değer sağlayacak. Bu önemli projenin hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

 

Editör: TE Bilişim