Bor Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Nazmi Konuş, Ocak binasında yapılan törenle görevini Cem Görgün’e devretti.


Haber-Video; Selim GÖKEL


Ocak binasında yapılan törene MHP Niğde Milletvekili Adayları Vedat Bayram, Ahmet Özbek, ve Dr. Gökhan Budak, Niğde İl Başkanı Ali Güngör, Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş, Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Haydar Şentürk, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tecimer ve Tahsin Eren,  bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte bir çok  partili ve ülkü ocaklı gençler katıldı.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan eski başkan Nazmi Konuş; Bor Ülkü Ocaklarında şerefle bir buçuk yıl görev aldım, görev değişikliği, taze kan her zaman iyidir, budanan ağaç daha iyi gür olur. Biz gönüllüyüz zaten, ocak da gönül esasına dayanan bir vazifedir. Burdayız, yine davamızın bekçisiyiz, gönüllüsüyüz, teşkilatımın emrindeyim, bir nefer gibi hizmet edeceğim” diyerek helallik istedi.

Bor Ülkü Ocakları yeni Başkanı Cem Görgün ise; Bu bir bayrak yarışı, bizleri de bu görev layık gören büyüklerimizi mahcup etmeyeceğiz. Allah’ın izni ile sonuna kadar çalışacağız” dedi.

Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Haydar Şentürk ise her iki başkana hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve yaptığı konuşmasında; Bizler Ülkü Ocakları olarak burada devir teslim yapıyoruz. Yalnız biz şuan ki yeni gelecek Cem Başkanımıza hepinizden destek istiyoruz.  Kendisinin bu görevi layıki ile yapacağından şüphemiz yoktur. Gençlerimizi iman yolunda, ahlak yolunda en güzel yetiştireceğinden de hiç şüphemiz yoktur. Burada, Ocaklarda insanların olgunlaştığı, pişkinleştiği ve yetiştirildiği ve nefislerinin de köreltildiği bir yer olarak atfediyoruz. Ülkücülük te ise bu ülkenin dertleri ile dertlenen ve çözüm arayan kişileriz. Bu ülkenin vatan savunmasında, bu davanın buraya kolay gelmediğinin idraki içerisindeyiz. Bütün ülkü şehitlerimizin ve başbuğumuzun ruhu buradadır. Ülkü Ocaklarının sancağını en zirveye dikmeye mecburuz. Bu noktada elimizden gelen var mücadeleyi göstereceğiz. Ülkü Ocakları olarak gençlerimizi ilim, fen, kültür ve sosyal anlamlarında en iyi şekilde yetiştirip ülkemizin geleceğini inşa edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Kur’an-ı Kerim’e sarılı Türk Bayrağını öperek Cem Görgün teslim aldı. Tören sonunda eski başkan Nazmi Konuş’a MHP Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş ve Niğde Ülkü Ocakları adına da Ocak Başkanı Hakan Haydar Şentürk plaket takdim etti.

TÖRENE SEÇİM DAMGASINI VURDU… MHP ADAYLARI  KENDİNİ TANITTI…

İLÇE BAŞKANI AHMET ERMİŞ YİNE FARKLI BİR KONUŞMA YAPTI…

Burada Tıklayın


Editör: TE Bilişim