Erat ve Kavaklıoğlu’ndan Bor Türk Harb-İş Sendikasına Ziyaret

 

Bor Belediye Başkanı ve Adayı Sıtkı Erat ve Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu Bor Harb-İş sendikasını ziyaret etti.

 

Ziyarette Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun,Harb-İş Sendika Başkanı Ali İhsan Daş, Sendika yönetimi ve Sendikaya Bağlı işçiler hazır bulundular.

 

Harb-İş Sendikası tarafından Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğluna doğum günü sürprizi gerçekleştirildi.Ziyarette açılış konuşmasını gerçekleştiren Ali İhsan Daş ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

  

Ali İhsan Daş'ın ardından konuşan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat son 5 yılda Bor’da değişimi gerçekleştirdiklerini belirtti ve önceki dönemde söz verip yaptıkları bir projeyi başlıklar halinde anlattı. Başkan Erat; “Üstün Parkı yeniden düzenledik. Şehrin ana cadde ve mahallele sokaklarını asfaltladık.  Çok güzel bir şekilde, halkımızın hizmetine sunduk. Gostivar Şelale Parkını yaptık. Bahçeli Kahveyi yeniden düzenledik. Paşa Cami Avlusunu,  Enes Efendi Cami çevresini yeniden düzenledik. Mezarlığı yeniden düzenledik. Ahmet Kuddusi Hz. Türbesinde düzenlemeler yaptık. Şehrimizde 1 metrelik doğal gaz yoktu. Kilometrelerce doğal gaz hattı yaptık, bunun devamı da gelecek.  Yine elektrik tellerinin yer altına  alınmasını sağladık. Özlen Deresinin ıslahını yapacağız dedik. Kemerhisar Köprüsünden, Yeşil Dere Mahallesine kadar büyük uğraşlar sonucu ıslah ettik. Yan taraflarının kamulaştırmasını da yaparak bunu sağladık. Öğretmen evinin önünü düzenledik. Kilisenin resterasyonunu yaptık, yine bir eksiklik olan yön levhalarını taktık. Şarap Fabrikasını yıktık, Fen Lisesinin yapılmasını sağladık. Emsal hiçbir ilçede olmayan bir okulu, Fen Lisemizi ilçemize kazandırdık. Fatih Mahallesine alt geçit yaptık. Bilbordlar, raket ve durakları ile ilçemize bir şehir havası kazandırdık. Tarihi eserleri ışıklandırdık, güzel bir görüntü oluşmasını sağladık.  Toki’ye çok amaçlı, çok güzel bir sosyal salon ve spor alanları kazandırdık. Belediye Binasında düzenlemeler yaptık.  Yine 50 yıldır yıkılamayan eski hükümet binasını yıktık. Yeni binamızı yaptık, oradaki eski işyerlerini yakın zamanda taşıyacağız.  Yine sözlerimizden birisi,  Kamyon Garajını yaptık. 16 ayrı mahallede  çocuk oyun grubu yaptık. Fatih Mahallesine 1, Toki Mahallesine 2 olmak üzere açık spor tesisi yaptık. Sazlıca ve Kaynarca yollarını yaptık. Bu yollar Bor ticareti için önemliydi. Manastır arkından, Sinandı’dan başlayarak 25 kilometre beton kanal yaptık. Yeni İftiyan Toki Konutlarını yaptık, halkımıza sunduk. Bağ bahçe yollarını yaptık. Bulgarcık mezarlığını düzenledik. Halkevinin bulunduğu yeri Özel İdare’den aldık. Niğde Bor 3 Şeritli yolunu yaptık ve orta refüjünü  ve Kayabaşını yaptık… Yaptık… Yaptık … daha bir çok icraatlarımız var. Şükürler olsun ki Cenab-ı Allah bizi utandırmadı. Bugün hemşerilerimizin karşısına başımız dik olarak çıkıyoruz”dedi.

  

Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ise hazırlanan doğum günü sürprizi için Harb-İş sendikasına teşekkürlerini iletti.

 






Editör: TE Bilişim