Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Hasan Hüseyin Alınak ve  Hikmet Bekil, kalabalık bir ekiple Bor ilçemizi ziyaret etti.  

Önceki gün Bor Salı pazarını ziyaret eden MHP heyeti, vatandaşlara seçim programını aktardılar.

Ziyarete İl Başkanı Şakir Sevdi, adaylardan Hikmet Bekil, Hüseyin Alınak, ile birlikte 30 kişilik parti seçim ekibi katıldı.

Pazar ziyaretinde vatandaşla sohbet eden MHP’li Hasan Hüseyin Alınak ve Hikmet Bekil, 13 Haziran’da MHP’nin tek başına iktidar olacağını ifade etti.

Bekil  birkaç gün önce Ulkışlada da ifade ettiği gibi ; “Bugün Türkiye ekonomik bir darboğazın içinde yandaşların kalkındığı bir ülkeye dönüşmüştür. MHP bu sürece dur diyerek, Ülkenin kalkınmasında, devlet bekasının korunmasında üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır. Niğde elbette bu kalkınmadan payını alacak, 2023 lider ülkesi Türkiye’sinde bölgenin parlayan yıldızı olacaktır” dedi.

Konuşmalarında sık sık hükümetin uygulamalarını eleştiren Bekil, MHP’nin çözüm alternatiflerini halka aktardı. Vatandaşların HİLALKART uygulamasını dikkatlice dinlediği gözlemlenirken, Sosyal Devlet’in sadece kömür ve makarna dağıtmak olmadığını ifade eden Bekil; “Bölünmez Türkiye, Sosyal Devlet, Lider Ülke” ülküsüyle çalışan partimiz, vatandaşımızın desteğiyle mecliste tek başına oluşturacağı hükümetle bütün sorunlarını çözecektir” dedi.

Fotoğraflara fare tıklayın ve ok tuşu ile devam edin...

Editör: TE Bilişim