Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bor İlçe Başkanlığı bu hafta sonu Birlik Beraberlik Tanışma ve Kaynaşma Yemeği düzenliyor.

 

MHP Bor İlçe Başkanlığı, 17 Haziran 2012 Pazar Günü saat 14:00’da Bor Pınarbaşı’nda eşli olarak “Birlik Beraberlik Tanışma Ve Kaynaşma Yemeği” düzenlerken programa katılımın oldukça yoğun olması bekleniyor.

 

Konu Hakkında açıklamada bulunan MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Niğde genelinde bulunan ve seçilmiş olan Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Başkanı, İlçe Başkanları, Teşkilatların yönetim kurulu üyeleri ve eşleri ile birlikte düzenlemiş olduğumuz Birlik Beraberlik Tanışma Ve Kaynaşma Yemeği’nde büyük bir katılımla bir araya geleceğiz. Burada da amacımız belirttiğimiz gibi daha güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi ve bu ruhu daha da güçlendirmektir. Bizim var olduğumuz günden bu güne ve partimizin izinde hep bir arada olmuş güçlü bir kardeşlik bağımız var. Bu bağı daha da güçlendirmek için yeni yönetimimiz ile birlikte düzenlediğimiz yemek Niğde için yeniden bir başlangıcın ilk adımı olacaktır. O gün orada Milliyetçi Hareket Partisinin gücüne ve samimiyetine vatandaşlarımız bir kez daha inanacaktır. Ülkücü hareketin bayrağı o gün oradan daha da yükseğe taşınacaktır” dedi.


 

Editör: TE Bilişim