Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanının belirleneceği kongre için 3 aday var.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, hafta sonu yapılacak olan ilçe kongresinde bütün hazırlıkların yapıldığını  belirterek kongre ile ilgili yaptığı açıklama şöyle:

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Teşkilatı 10. Olağan Kongresi 12.02.2012 günü saat 10:00’da  ilçemiz 50. Yıl Sitesi Kültür Salonunda yapılacaktır. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantı aynı gün aynı adreste saat 14:00de aynı gündemle çoğunluk aranmaksızın yapılacağını açıklandı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanlığına aday olanların isimleri belli oldu. İlk defa üç adayın yarışacağı kongrede ilk olarak adaylığını açıklayan isim  Astsubay emeklisi Mithat Ersöz, oldu, ardından  emekli bankacı Şefik Çalgın ve  Gazeteci Turan Uçan’da aday  olduğu bildirildi.

 

Kongre’de yoklama ve açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Kongre Başkanlık Divanın seçimi, faaliyet raporunun okunması ve ibrası, mali raporun okunması ve ibrası, siyasi konuşmalar, seçimler, dilek ve temenniler olarak  belirlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan ilçe başkanı Mustafa Tecimer hafta sonu yapılacak olan Kongreye herkesin davetli olduğunu söyledi.

 


Editör: TE Bilişim