30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli yerel seçimlerinde MHP Bor belediye Başkan adayı Fahrettin Özalp ve MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri tam kadro seçime odaklandılar.

MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte nezaket ziyaretleri ardından önemli açıklamalarda bulundu.


Bor değişimini ve gelişimini MHP’li Belediye Başkanlığıyla yaşayacaktır.


Çalgın; Geçtiğim günlerinde MHP Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp’ la birlikte ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşları ve esnaflarını ziyaret ederek ilçenin sorunları ile ilgili fikir alış verişlerinde bulunduklarını belirten Çalgın, esnaf ziyaretlerimizi de aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz. İlçemiz halkının MHP’ye ve MHP’li Belediye Başkan Adayına bakış açılarını son derece olumlu ve Bor için kazançlı bir tercih olacağının altını çizdi.


Çalgın, İlçe halkının ve esnaflarımızın bu sevgi ve teveccühü karşısında 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Bor Belediye Başkanlığını kazanarak, Bor İlçemizi değişen ve gelişen, şehir anlayışı ile birlikte büyüteceğiz. İçimizden biri olarak Belediye Başkan adayımız Fahrettin Özalp’la yolumuza devam edeceğiz. Geçmişte Eski Bakanlarımızdan (Gümrük ve Tekel Bakanı) TBMM’de uzun yıllar parlamenterlik yapmış,ilimize ve ilçemize hizmetler yapmış bir büyüğümüz merhum Haydar Özalp’ın oğlu olması partimiz için bir avantaj olarak görüyoruz.


44 Yıllık Talihsizliğimiz Sona Erecek


Çalgın, AKP’nin çözüm süreci dediği ve ülkemizi parçalama süreci ile ilgili olarak halkı Ak Parti’nin çözüm süreci dediği, parçalanma süreciyle ilgili halkı mitinglerle bilgilendirdiklerini söyleyen Çalgın, “Yerel seçimlerde iktidar halktan ciddi bir şamar yiyecek. Yüzde 50 oy kimsenin cebinde değildir. AKP’nin alternatifi MHP’dir. AKP milletin kimliği, devletin yapısıyla oynamıştır. 44 yıllık iktidar olamama talihsizliğimiz sona erecektir” diye konuştu. 


Çalgın, yerel seçimleri 3 ay gibi kısa süre kaldığını, bu kısa süre içerisinde partimiz yürütme organlarıyla birlikte partimiz vizyonu ve çalışmalarını vatandaşlara anlatıyoruz. Yapacağımız çalışmalar sonucunda 31 Mart sabahı 3 Hilal Bayrağımızı Başta Bor belediyesini alarak diğer beldelerimizde de kazanmak en büyük hedefimizdir. Dedi.




Editör: TE Bilişim