CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi düzenlediği basın açıklaması ile geçen hafta açıklanan Bor Belediye Meclis Üyesi adayları ile İl Genel Meclis Üyesi adaylarını tanıttı. Ekip olarak belediye yönetimine hazır olduklarını belirten Gevrekçi iddialı açıklamalarda bulundu.
GEVREKÇİ: “TEK GAYEMİZ: HALKA HİZMET”
CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi amaçlarının, yaşanılabilir Bor’u inşa etmek olduğunu, ekip çalışması ve halkın teveccühü ile başaracaklarını belirtti. Gevrekçi yaptığı açıklamalarda: “Borlu hemşerilerimiz bizlere belediyeyi yönetme imkanı verdiklerinde görecekler ki; tek gayemiz halka hizmet. Yeter ki bizlere bir kez şans versinler. Etkin belediyecilikle hemşerilerimizin özlemini duyduğu Bor’u, halkın katılımı ve alanında uzman akademisyenlerle uzun soluklu projeler üreterek inşa edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz hafta açıklanan CHP Bor Belediye Meclis Üyesi adayları sırasıyla Nurten Çaprak, Hüseyin Yalçın, Ali Özgüleç, Danyal Oral, Mustafa Bakın, Mustafa Kılınç, Berrin Yalçın, Ahmet Yalçınkaya, Mevlüt Şaman. Kontenjan adayları Aliye Bağçacı ve Ayhan Güdük. Bor’u Niğde İl Genel Meclisinde temsil etmek için CHP’den aday olan isimler birinci sırada Hakkı Taşdemir, ikinci sırada İbrahim Gülümser.

BENGÜ: “MÜTEAHHİTLER DEĞİL AKADEMİSYENLER PROJE SUNACAK”
CHP Bor Belediye Başkan Adayı Şenol Bengü, Bor Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi adayları ile yapılan basın açıklamasında belediyelerin hizmet üretmesi gerekirken devasa rant kavgalarının merkezine dönüştüğünü ifade etti. Bengü konuşmasının devamında şunları söyledi: “Müteahhitlerin değil akademisyenlerin belirlediği projelerimizle  halka hizmeti esas kılacağız. Belediye başkanı olduktan sonra zenginleşen değil vatandaşları refaha ulaştıran başkan olacağım. Herkesin işi olsun, aşı olsun diye mücadele edeceğim. Üniversitemizle işbirliği halinde Bor’un ve hemşerilerimin geleceğine yönelik uzun vadeli planlamalar yapacağız. Alanında uzman akademisyenlerden danışma kurulu oluşturarak, sorunlara bilimsel çözümler üreteceğiz”.

BELEDİYE GELİR GİDERLERİNİ HEMŞERİLERİMLE ANLIK PAYLAŞACAĞIZ
CHP Bor Belediye Başkan Adayı Şenol Bengü, belediye gelir giderlerinin sürekli takip edileceği ve halka açık aylık toplantılarla sunumlar gerçekleştireceklerini ifade etti. Bengü açıklamalarında: “Belediye yönetimi olarak gizli kapaklı hiçbir ihale olmayacak bütün girdileri halkla paylaşacağız. Belediyemizin internet sitesi ve aylık toplantılarla duyuracağımız giderlerimizin hemşerilerimiz tarafından sürekli takibine olanak sağlayacağız” dedi.

BOR İÇİN EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN
CHP Bor Belediye Başkan Adayı Şenol Bengü, devri sabık yaratmayacaklarını ve Bor için emeği geçenlerin hayırla yad edileceğini söyledi. Bengü: “Bizler geçmişle hesaplaşıp kısır döngüler içinde Bor’un daha fazla yıpranmasına izin vermeyeceğiz. İlçemiz için emeği geçen geçmiş belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimizden Allah razı olsun. Geçmişe takılıp kalmadan geleceğe yön vereceğiz. Gençlerimiz işsiz, kadınlarımız evlerinde mahkum, çiftçimiz perişan, esnaf kan ağlıyor ve daha nice sorunlar çözüm bekliyor. Bor’un bu kadar sorunu varken geçmişle uğraşacak zamanımız yok” dedi.
 
Editör: TE Bilişim