Cumhuriyet Halk Partisi Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ve yönetim kurulunun seçilmelerinden dolayı ziyaretler devam ediyor.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile il yönetim kurulu üyesi Turan Uçan’ın da yer aldığı heyetle CHP ilçe binasında yeni seçilen başkan ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. 

 

MHP ilçe Başkanı Şefik Çalgın yeni yönetime yaptıkları ziyaret ile partiler arası diyalogun önemine dikkat çekerek başarı diledi. Atatürk ilkelerinin önemi ve yaşatılması adına kararlı olacaklarını ifade etti.

 

  CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur’da ziyaretten dolayı teşekkür ederek siyasi partilerin amacının halka hizmet gitmesine vesile olmak olduğunu belirtip Bor ilçemizin sorunlarında görüş alışverişinde bulunmak ve sorunları çözme adına çaba içinde olmak görevimiz” diye konuştu.

 

Ziyarette CHPli Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser’de bulundu. Başkan Gülümser partiler arası bu tür ziyaretlerin güzel bir ilişki olduğunu belirterek hoşgörü ortamı ile sorunların çözümünde elbirliğinin içinde çaba gösterilmesinin önemine dikkat çekti.

 

Bor ilçesi yerel sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette  partiler arası olumlu ilişkilerin devamının yararı üzerinde de duruldu.

 

Editör: TE Bilişim