Chp Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur Bor'da Esnaf Odalarını Ziyaret Etti.

CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur Bor’da bulunan esnaf kuruluşlarının temsilcilerinden Terziler Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası ve Kahveciler Odası temsilcilerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser yer aldığı toplantı da Terziler Odası Başkanı Bekir Binay, Bakkallar Odası Başkanı Ramazan Kadir Yalçın, Kahveciler Odası Başkan vekili Bülent Aydoğan toplantıda yer aldı. CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ile ilçe Yöneticileri Erdal Gevrekçi, Hüseyin Yalçın, Mustafa Gülsoy, Nihat Enginer, Ekrem Soylu’da ziyarette yer aldılar. Terziler Odası Başkanı Bekir Binay, Bakkal Bayiler Odası Başkanı Ramazan Kadir Yalçın ve Kahveciler Odası Başkan Vekili Bülent Aydoğan ziyaretten memnunluk duyduklarını belirterek esnafların sorunlarını anlattılar. Oda başkanları üyelerimizin sorunları yanında ilçemizinde sorunlarında elbirliği içinde gayret göstermeliyiz”dediler.


Siyasi partilerin önemine inandıklarını, dernek ve oda gibi kuruluşlarla kurulacak yararlı ilişkilerin sorunların aşılmasında faydası olacağını beklirten oda başkanları yalnız üyelerimizin değil ilçemizinde sorunlarında her türlü işbirliğini tüm siyasi partilerimiz ve odalarımızın göstereceğine inanıyoruz diye konuştular. Bor CHP ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur’da oda başkanlarına ilçe kongrelerine katılarak gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür etti. Ve şöyle dedi-“ Siyasi partiler gibi odalarda, sendikalarda kısacası kitle örgütleri amaçları üyelerinin, yörenin, ülkenin sorunlarının aşılması için çaba ve çalışma içinde olmaktır. Bor ilçemizde bu anlamda odalarımızın çabası gayretini biliyorum. Bende bir esnaf olarak esnaflarımızın sıkıntılarını bizzat yaşayarak ta görüyorum. Görev sürem içinde bize iletilecek her sorunu gerekli parti organlarımıza taşıyacağız. İlçemizin olduğu gibi esnaf, işçi, sanayici her kesimin sorunlarını bitmesi için çaba ve gayret göstereceğiz. Hedefimiz halkımıza hizmet ve onların mutlu olmasını sağlayacak çalışmalar yapmaktır. O yolda yürümeye devam edeceğiz “dedi. Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser’de Bor’da bulunan odaların çaba ve çalışmalarını bildiğini, her konuda onlara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.





Editör: TE Bilişim