Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanlığı Seçim İrtibat Bürosu açıldı.

Haber: Selim GÖKEL
Fotoğraf-Video: Enes Can ÖZMEN

FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA - VİDEO EKLENECEK...

Bor Haydar Özalp Caddesi üzerinde büyük bir işyerinde açılan seçim bürosunun açılış  töreni MHP’nin gövde gösterisine dönüştü.

 

MHP MKYK Üyesi Hikmet Bekil, Niğde İl Başkanı Ali Güngör, Merkez İlçe Başkanı Yunus Yıldız, Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş, Milletvekili adayları Vedat Bayram, Dr. Murat Işıklı, Mimar Hakan Er ve kalabalık bir partili topluluğunun katıldığı seçim irtibat bürosu açılışı MHP’nin gövde gösterisine dönüştü.

 

ÇALMADIĞIMIZ KAPI, TUTMADIĞIMIZ EL KALMASIN

 

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından İl Başkanı Ali Güngör partilerine gittikleri her yerde büyük ilgi gösterildiğini, 7 Haziran Seçimlerinden büyük bir başarı ile çıkarak birinci parti olacağını iddia etti.

 

 MHP’nin Milletvekili adaylarından  Mimar Hakan Er; “7 Haziran seçimleri Türk Milletinin geleceği için çok büyük önem arz etmektedir. Bu noktada bizlere düştüğü kadar sizlere de büyük görev düşmektedir. Çalmadığımız kapı tutmadığımız el kalmayacaktır. Her yere gideceğiz davamızı anlatacağız. Allah nasip ederse inşallah 7 Haziran’da da iktidar olacağız” dedi.

 

BOR HER ZAMAN FARKINI BELLİ EDER

 

MHP 2. Sıra adayı Dr. Murat Işıklı ise; 13 yıllık AKP dikta rejimini kısaca anlatmak istiyorum. Dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanımıza birkaç kelime söylemek istiyorum. Paralı askerliği getirmek, karşıyım, fakirin fukaranın suçu ne diyen zihniyet, paralı askerliği çıkardı. Oda yetmiyormuş gibi, “Beni Vatansız Bırakma” diye televizyonlarda Türk Milletinin milli duygularını sömürmeye çalışıyor. Peki senin oğlun askerliği nerede yaptı. Benim kızım türbanlı dedi, Türban sorunu var dedi, Amerika’ya kızını gönderdi. Ya soran olmuyor mu senin oğlunda mı türbanlı diye. Komşularımız ile sıfır sorun yaşayacağız diye 70 milyonu kandırdılar, ortada bir sıfır var, iyi komşu sayımızı sıfıra indirdiler. 13 yıl boyunca yerel yönetimlerde yalanlarına şahidiz.  Bir koku hissediyor musunuz Akkaya barajının kokusunu 13 yılda giremediler. Ben her gün Çin plakalı otobüsler görüyorum, siz görüyor musunuz.  Bütün dünya Çine gidiyor. Çinliler de işi gücü bırakmış buraya fabrika kuruyorlar. Yerel seçimlerden önce dediler ki 215 tane fabrika kuracağız, insanların duyguları ile oynamak ayrı bir şey, ama soruyorum, bu insanları bir daha kandıramazsınız, bunun cevapları 7 Haziran’da verilecek.  Ben bu havayı gördüm, Bor her zaman farkını belli eder”dedi.

 

EN ÜCRA YERDE BİLE MİLLET BUNLARDAN YAKA SİLKMİŞ, BIKMIŞ

 

Milletvekili Adayı Vedat Bayram ise karşısındaki kalabalık partili topluğuna yaptığı konuşmasında; Biliyorsunuz memleketimize  Başbakan gelecek, bunun bir sebebi olmalı. Sizler hesap ettiniz mi bilmiyorum ama kurmay heyetimiz bu hesabı yapmış bulunuyor. AKP’nin yaptıklarından bahsetmeyeceğim, buna gerek yok. Yaptıkları apaçık ortada, senelerdir yaptıkları, yolsuzluk, usulsüzlük, ahlaksızlık zaten tüm Türkiye ve Niğde halkı tarafından görülüyor. Millet yaka silkmiş, bıkmış artık bu rezilliklerden. Geçenlerde bunlar şehre girerken, anlı şanlı yürüyüşleri esnasında buraya bir afiş asmışlar. Demişler ki biz Niğde’ye geliyoruz skorumuz 3 + 0 demişler. Eğer bunların skoru bu ise o zaman gidip evlerine yatsınlar. Başbakan buraya neden geliyor. Ne işleri var, Başbakan buraya niye geliyor. Gitsin başka yere. Şayet 3 + 0 ise bu tosunların çantasında keklik ise bu skor gitsin başbakan ülkeyi yönetsin. Beni mutlu ettiniz, ben 100 araçla şehre girerken sizler beni 1500 araçla karşıladınız. Bunu ibreti alem için bütün Niğde  gördü, onların yüreği kabardı. Düşmanlarımız ise titredi. Düşmanlarımızın yüreğine korku saran sizin bu asil hareketiniz  Taa Ankara’ya sayın Başbakana kadar ulaştı. Evet Başbakanın buraya gelmesinin nedeni Milliyetçi Hareket Partisinin yumruğudur. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasının” dedi

 

BU HAREKETİN YİĞİT YÜRÜYÜŞÜNÜ KİMSE ENGELLEYEMEYECEKTİR

 

 

Aday Vedat Bayram konuşmasının devamında; 10 gündür ilçe, köy,  kasaba geziyorum. Bu gezilerim  esnasında şunu gördüm, ta en ücradaki köydeki insanlar bile bunların yaptığı faşist baskı nedeniyle hafif de arkalarına bakarak kısık sesle Eyy Milliyetçi Hareket Partililer ne zaman geleceksiniz, sizleri çok özledik. Bizi bu adamların elinden ne zaman kurtaracaksınız demektedirler. Buna inanın. Şimdi hal bu tavır buysa MHP Genel Başkanının direktifleri ile kutlu yürüyüşünü başlatmıştır. Tüm kadro birlik ve bütünlük içinde mücadeleye hazırız. MHP’nin bu ana dinamiğinden korkmamak, titrememek mümkün mü?, Başbakan da gelecek ama kar etmeyecek. MHP’nin selini engellemeye, Ne Başbakanın, Ne de Cumhurbaşkanının gücü yetmeyecektir. Bu ülkücü hareketin yiğit yürüyüşünü hiç kimse engelleyemeyecektir” dedi

 

AHMET ERMİŞ’TEN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER

 

Adayların konuşmalarının ardından, MHP Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş bir konuşma yaptı. Ahmet Ermiş’in konuşması gerek parti içine gerekse Akp’ye, ve bölücülere yönelik tam bir ülkücü konuşmasıydı. Ahmet Ermiş’in bu konuşmasını ayrı bir haber olarak değerlendirdik. MHP Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş’in konuşması okumakla anlaşılmaz, dinlemek lazım… O yüzden  (Burada Tıklayın)

 

Ahmet Ermiş’in çok konuşulacak bu konuşmasının ardından dualar yapıldı ve Haydar Özalp Caddesi üzerindeki Seçim İrtibat Bürosu açılış kurdelası kesildi. Partililere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

 

http://www.borhaber.net/siyaset/bor-borlu-farkli-mhp-borda-daha-farkli-h16585.html

Posted by Bor Haber on 29 Nisan 2015 Çarşamba
Editör: TE Bilişim