Bor Belediyesi , Bor'daki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kentin her konuda hizmet alabilmesi için ilçedeki mevcut bütün mahallelerine hizmet götürmeye devam eden Bor Belediyesi çalışmalarına alt yapı çalışmalarını sürdürerek devam ediyor. İçme suyu hatlarının yenilenmesi çalışmalarına devam eden Bor Belediyesi , Harım mahallesi,Yenigöçmen mahallesi ve Dink mahallesindeki çalışmalarına devam ediyor.Mevcut 200 ACP şebeke su borularını iptal eden Bor Belediyesi bunları yerine 1000 metre 200'lük Düktil boru ve 500 metre 110'luk PVC borular döşendi.


İlçenin çehresini değiştirecek büyük proje ve çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini dile getiren Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , ilçenin her mahallesine hizmet götürmeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Sıtkı Erat, Harım, Yeni Göçmen ve Dink mahallesi için ekibimizle birlikte bir çalışma programı belirledik. Her daim Bor Belediyesi olarak insan odaklı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İçme suyu yeni hattıyla birlikte de insan sağlığına odaklı çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiğimizin göstergesidir. Halkımızın su konusunda mağdur olmaması için Su İşleri personelimiz çalışmalarını yapıyor. İlçemizin, menfaatleri ve modern kent olması için Bor Belediyesi olarak bütün fedarlıkları özveri ve gayretle yapıyoruz. Artık mahallelerimiz modernleşiyor bununla beraber ilçemiz markalaşıyor. Bizim hedefimiz ilçemizi yaşanabilir modern bir kent haline getirmek. Bu doğrultuda çalışmalarımıza aralıksız devam  edeceğiz.Bizler insanlarımızın hizmetkarıyız ve insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz,dedi.

Amaçlarının her alanda çağdaş ve modern bir Bor inşaaederek, halkı mutlu etmek olduğunu dile getiren Erat, "Sokakta, belediyede, nerede olursak olalım vatandaşlarımızın istekleri bizim birinci önceliğimiz. Çünkü onlara hizmet etmek için buradayız" diye konuştu.


Editör: TE Bilişim