31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Bor Belediye Başkanı seçilen Serkan Baran, bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Serkan Baran mesajında; 


31 Mart Mahalli İdareler seçiminin ilçemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını dilerim.

Öncelikle bizleri bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız, Genelbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnetimi arz ederim. 

Gerek aday adaylığım gerek adaylığım sürecinde şahsımdan desteklerini tek bir an bile geri çekmeyen Kıymetli vekillerim Sn. Yavuz Ergunve Sn. Selim Gültekin’e, İl Başkanım Sn. Mahmut Peşin’e ve İlçe Başkanım Sn. Mustafa Altunbaş’a teşekkürlerimi sunuyorum…

Bu süreçte yanımızda gerek fiziken gerek kalben bulunan; gayret ve emeklerini her an hissettiğim başta İlçe Teşkilatımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımız’a, meclis üyesi adaylarımıza ve il genel meclis üyesi adaylarımıza ve aslen bizleri bu göreve layık gören gerek oyu ile gerek gönlü ile bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Seçim döneminde gece gündüz demeden çalışıp gönüllere giden köprüler kurmaya gayret ettik. Fakat asıl gayretin bugünden sonra başladığının idrakindeyiz. Yeni dönemde meclisimizde görev alacak olan gerek partimizin meclis üyeleri gerek diğer partilerin meclis üyeleri ile birlik ve bütünlük içerisinde, tek amacımızın memlekete hizmet etmek olduğunu anlayan bir şuur ile çalışacağımıza eminim.

Memleketim, güzel ilçem Bor’a hizmet edecek olmaktan şeref duyuyorum, bir vefa borcumuz var dedik, Rabbim bu borcu en iyi şekilde ödeyebilmeyi nasip eylesin. 

Rabbim bizleri bu göreve layık gören hemşerilerimize karşı bizlerin yüzünü kara çıkartmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Serkan BARAN. 
Bor Belediye Başkanı

Editör: TE Bilişim