Bor MHP Aralık ayı sonunda Ankara’da grup toplantısına katılacak, MHP’nin Bor Belediye Başkan adayı ise Haziran 2013 tarihine kadar belirlenmiş olacak.

  

MHP Bor  İlçe Başkanı Şefik Çalgın başkan yardımcıları Mustafa Tuğluk, Mithat Gürsoy Yönetim Kurulu Üyeleri Kuddusi Gümüşbaş, Muzaffer Harun ile birlikte  51 Haber Gazetesi  Genel Yayın Yönetmeni İsmet Ünver’i Gazete idarahanesinde ziyaret ettiler.

 

 Gazeteyi  ziyarete gelen MHP İlçe Başkanı Şefik Çalgın ve berberindeki teşkilat üyeleri ile birlikte gazete yetkilisi İsmet Ünver'e gazete ve matbaacılık üzerinde gösterdiğiniz başarı grafiğinizi yükseltmenizden dolayı  sizleri kutluyorum yeni yaşınız hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

 

Gazetede bir süre sohbet ettikten sonra siyasi çalışmalarla ilgili  bilgi veren başkan Çalgın ilçe teşkilatı olarak Aralık ayı sonuna doğru Ankara da yapılan grup toplantısına katılacaklarını MHP Genel Merkezine  de ziyarette bulunacaklarını söyledi.

 

MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, ziyaret sırasında önümüzdeki yerel seçimlerde adaylarını  Haziran ayına kadar belirlemiş olacaklarını da belirtti.

 

Editör: TE Bilişim