AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ile Harb İş Sendikası Niğde Şubesi yönetimi Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile biraraya geldi.

 

Savunma Sanayi Müsteşarlığında gerçekleşen görüşmede, Bor Askeri Fabrikasının gelişimini sağlayacak yeni proje ve işletmeler masaya yatırıldı. Milletvekili Kavaklıoğlu, Bakan Yılmaz’a Bor Askeri Fabrikasında uygulanabilecek projelerle ilgili dosya sundu. Askeri Fabrikada üretilen kılıç seti ile karakalem fotoğraf çalışmasını Bakan Yılmaz’a sunan heyet daha sonra da Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Faruk Önlü ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Dr. Oğuz Hamşioğlu ile de fabrikaya düşünülen projeleri değerlendirdiler.

 

Askeri Fabrika canlanacak

Milletvekili Kavaklıoğlu ziyarete ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi: “Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ı Bor Harb-İş Sendikası yönetimiyle Savunma Sanayi Müsteşarlığındaki makamında ziyaret ederek 7. Ana Bakım Merkezinin kapatılmasının durdurulması için gösterdiği yakın ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ettik. Ayrıca Bor Askeri Fabrikasına yapılabilecek projelerle ilgili dosyamızı sunduk. Sayın Bakanımız Bor Askeri Fabrikasının geliştirilmesi, yeni işletmeler açılması ve yeni büyük projelerle desteklenmesini gündemlerine almışlardır. Yakında fabrika daha da canlanacak, ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz için daha faydalı bir konuma gelecek. Ayrıca Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Sedat Güldoğan ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Dr. Oğuz Hamşioğlu ile fabrikamızın gelişimi noktasında projeleri değerlendirdik. Çok faydalı ziyaretler ve temaslarımız oldu. Bakanımız İsmet Yılmaz’a, Harb İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Ali İhsan Daş ve sendika yöneticisi Namık Yeşildağ ve Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak’a teşekkür ediyorum. İlimize katma değer katacak kamu yatırımları sağlamak noktasında çabalarımız devam edecektir”.

 

Harb İş Sendikası Niğde Şubesi Başkanı Ali İhsan Daş ise milletvekillerine Askeri Fabrika’ya gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, fabrikanın gelişiminin kendilerini çok mutlu edeceğini belirtti.

 

 

Editör: TE Bilişim