Kavaklıoğlu: “Bor Askeri Fabrikasının üretimi ivme kazanacak”

 

Niğde Türk-İş İl Temsilcisi, Türk Harp-İş Sendikası Bor İlçe Başkanı Ali İhsan Daş, geçtiğimiz haftaki Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Niğde programı nedeniyle TBMM’ye Niğde Milletvekillerine bir teşekkür ziyaretinde gerçekleştirdi. AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, ziyaret sonrasında Askeri Fabrika ile ilgili bazı değerlendirmelerde bulundu. Bor Askeri Fabrikası olarak bilinen Niğde Bor Lojistik Bakım Komutanlığı 7’nci Ana Bakım Merkezi ve İkmal Komutanlığı 21’inci Ana İkmal Merkezinin kapatılacağına ilişkin söylentilerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Kavaklıoğlu, aksine üretimi artıracak bazı gelişmelerin yaşanacağı müjdesini verdi.

 

Kavaklıoğlu, Milli Savuna Bakanı İsmet Yılmaz’ın talimatıyla Askeri Fabrikada üretilenlerin yurtdışına satışa engel teşkil eden döner sermaye uygulamasında yaşanan problemlerin ortadan kaldırılacağını ve bu sayede üretimin artacağını kaydetti. Ayrıca konteynır üretilen projelerin devamını istediklerini vurgulayan AK Partili Kavaklıoğlu, yine Sayın Bakan’ın talimatıyla diğer ünitelerin de konteynır üretimine geçmesinin sağlandığını sözlerine ekledi. Kavaklıoğlu ayrıca gündemlerinde Askeri/Sivil Havaalanı, Acemi Birliği’nin açılması gibi pek çok projenin olduğunu ve önemli pek çok yeni projeyi hayata geçirmek için var gücüyle çabaladığını söyledi.

 

Harb İş Sendikası Bor İlçe Başkanı Ali İhsan Daş TBMM’de ziyaret ettiklerini AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’na Bakan ziyareti vesilesiyle teşekkürlerini sundu. Bakan programının oldukça verimli geçtiğini belirten Daş, Askeri Fabrika’da üretimi artıracak gelişmelerin yaşandığını ve yeni müjdelere kapı aralandığını söyledi.


 





Editör: TE Bilişim