30 Mart 2014 yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat oldu.

Haber - Kamera : Selim GÖKEL


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından mevcut Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat sürdürdüğü Bor Belediye Başkanlığı görevi için  AK Parti’den tekrar aday gösterildi.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat bugün sabah Ankara’dan dönüşünde Belediye önünde coşkulu bir topluluk karşıladı. Belediye önünde toplanan ve tebrik etmek isteyen kalabalığa karşı kısa bir konuşma yapan Başkan Sıtkı Erat ;  Bu şekilde karşılanmayı ben istemedim, ama doğal gelişen bir olay asıl seçim büromuzun açılışında hep beraber olacağız, kucaklaşacağız, hasbıhal edeceğiz, oradan başlayan kutlu bir yürüyüş başlatacağız. Bugün yağmurlu bir gün, bereketli bir gün, inşallah ikinci dönemimizde bereketli olur. Gerek 5 Yıllık dönemimizde gerekse adaylık sürecimizde  bizlere verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin diyorum. Tabi bu destekte, Sayın Milletvekilerimize, İl ve İlçe Başkanıma, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarına ve teşkilatımızın bütün mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum”dedi.

Başkan Erat, buradaki kısa programdan sonra makamında akşam saatlerine kadar tebrikleri kabul etti.

KİŞİLER FANİ AMA BOR BELEDİYESİ BAKİ KALACAK…

Akşam saatlerinde görüştüğümüz Başkan Erat, yaptığı açıklama da; Yaklaşık 4,5 yıldır başarıyla sürdürdüğü Belediye Başkanlığı görevine tekrar aday gösterildiği için mutlu ve gururlu olduğunu dile getiren Sıtkı Erat , '' Kıymetli hemşerilerim makamlar kimseye mülk değil. Bir zaman sonra makam sahipleri bulundukları yerden gider. Oturduğumuz koltukta, kullandığımız masada, bize tahsis edilen oda da bu şerefli milletin şerefli bir emaneti. Bunu en iyi şekilde taşıyabilmek için mücadelemizi verir, halkımızın tekrar teveccühünü kazanırsak tekrar bu onurlu görevi bir kez daha yerine getiririz. Benden önce birçok belediye başkanı vardı, benden sonrada bir çok  belediye başkanı olacak. Ama önemli olan şudur ki, Bor Belediyesi her zaman baki kalacaktır. Geçmişte belediye başkanlarımız ilçemize hizmetler yaptı.  İnsanlarımız  geriye dönüp falanca zamanında yapılmıştı bu eser Allah razı olsun derlerse ne ala.  İşte biz bir kez daha buna talibiz. Bir gün bizim içinde eski belediye başkanı, bir günde Allah rahmet eylesin diyecekler. İşte önemli olan o parantezin içerisine ne kadar hizmet sıkıştırabilirsek ne mutlu bizlere.

İNSANLARIN GÖNLÜNE GİRMEYE ÇALIŞTIK

Başkan Erat açıklamasının devamında;”Belediyemiz çok güçlü bir belediye. Onu yaptık bunu yaptık diye Bor Belediyesi yıkılmaz, sarsılmaz aksine hizmet aşkıyla hizmet anlayışıyla daha da büyüyerek halkımızın ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabilecek bir belediye durumuna gelir. Şu memlekete en güzel hizmeti yapabilirsin ama sokaktaki insanın gönlünde taht kuramamışsan ne yazar. Belediyecilik kadar insanların gönlüne girebilmekte önemlidir. Biz fiziki belediyecilik yanında insanların gönlüne girmeye de çalıştık.  Biz kimsenin incinmesini istemedik. Çamur atan değil güzel siyaset izleyen bir tavırda olduk. İnşallah Partimizin verdiği vazife, halkımızın da teveccühü ile bir kez daha bu onurlu görevi yapmak bizlere nasip olur  ve ilçemizde değişimin ardından dönüşümü gerçekleştirecek projeleri te tek hayata geçiririz. Ben inanıyorum ki  4,5 yıl önce başlatmış olduğumuz hizmet kervanımıza halkımızın da layık görmesiyle ara vermeden devam edeceğiz.”dedi.

İLÇEMİZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK… HERKESE TEŞEKKÜRLER

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat; Bor şehri Nur şehri ilçemizi her geçen gün marka şehir yapma yönünde çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Halkımızın menfaatleri doğrultusunda hizmet anlayışımız devam edecek. Çünkü gerçekten vatandaşımız, ilçemiz hizmetin en iyisini hak etmeye layıktır. Bu vesile ile Niğde Milletvekillerimiz sayın Alpaslan Kavaklıoğlu ve sayın Ömer Selvi başta olmak üzere, İl Başkanımız Emrah Özdemir, İlçe Başkanımız Yavuz Ergun'a, İl ve İlçe teşkilatımıza, İl ve ilçe kadın ve gençlik kollarımıza, İl genel Meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, Bor Belediyesi personelimize ve çok kıymetli halkımıza teşekkür ediyor, şükran ve sevgilerimi sunuyorum''dedi.

 

 



Editör: TE Bilişim