İP Niğde İl Başkanı “ Z. Cem Yıldırım ; BOP Eşbaşkanlığı yıkılıcak, Mili Hükümet kurulacaktır.”dedi.

 

 

Z.Cem Yıldırım açıklmasında şu görüşlere yer verdi. ; AKP’nin Abdullah Öcalan’la yürüttüğü müzakereler çerçevesinde, yeni Anayasa konusundaki işbirliği öncesinde kaçırılan kamu ve güvenlik görevlileri önceki gün Öcalan’ın verdiği talimatla serbest bırakıldı.

 

Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldığını iddia eden Tayip Erdoğan’ın açıklamasından sonra, PKK tarafından kaçırılan kamu görevlilerinin törenle serbest bırakılmasıyla milli devletimiz de ayaklar altına alınmıştır.

 

Kamu görevlilerimizin teslim alındığı tören göstermiştir ki ABD’nin enstrümanları olan AKP ve PKK birbirlerini meşrulaştırarak, milletimizi bölünmeye ikna etmeye çalışıyor. Olay vatan savunmasında şehit düşen asker-polis tüm güvenlik görevlilerinin kemiklerini sızlatmış, gazilerimizi ve canları pahasına bölgede görev yapan askerimizi ve tüm milletimizi derinden üzmüştür.

 

Fakat ABD de, AKP ve PKK da çıkmazdadır. Milli devletimizi imha ve vatanımızı bölme saldırısı çok yakında en sert biçimde cevabını Yüce Türk Milletinden alacaktır. Teslim edilen kamu ve güvenlik görevlilerimizin dik duruşları da bunu apaçık göstermektedir.

 

Türk milleti ayağa kalkmaktadır. Milletimiz bölünmeyi asla kabul etmeyecektir.

 

İşçi Partisinin önderliğinde Milletimizin büyük gücü harekete geçecek, BOP Eşbaşkanlığı yıkılacak Milli Hükümet kurulacaktır.

 


Editör: TE Bilişim