AK Parti Niğde Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısı önceki gün Ak Parti Teşkilat binasında gerçekleştirildi.  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör’ün başkanlığında yapılan toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

 

Toplantıya AK Parti Merkez İlçe eski Başkanlarından Ecz. Nihat Öztürk, Yaşar Teberik, Muzaffer Yılmaz, Ayhan Çalkan, Ahmet Erdoğan katıldı. AK Parti Niğde Merkez İlçe eski Başkanlarına toplantı sonrası plaket takdim edildi.

 

 

Niğde Merkez İlçe Eski Başkanlarına düzenledikleri toplantıya teşrifleri nedeniyle teşekkür eden AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, toplantının amacı konusunda; “Burada toplanma amacımız bu bayrak yarışında sizlerden aldığımız bayrağı daha yükseklere “Nasıl çıkarırız?” sorusuna cevap bulmak, sizlerin yaşadıklarınızdan, bilgi birikiminizden, tecrübelerinizden faydalanmaktır” dedi.

“AK Parti bir ahde vefa partisidir” diyen Niğde Merkez İlçe Başkanı Güngör; “AK Partiye emek vermiş, yüreğini ortaya koymuş tüm ağabeylerim, arkadaşlarımız, dostlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde durmadan yolumuza devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

 

 

AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör; “AK Parti bir ailedir. Bu aile ortamında eskisiyle-yenisiyle, tüm bu oluşuma gönül vermiş arkadaşlarla birbirimizi kırmadan, incitmeden elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız” dedi.

 

 

Toplantıya katılan AK Parti Merkez İlçe eski Başkanları,  AK Parti’nin kuruluşundan bu yana aldıkları görevlerde yaşadıklarını, bilgi birikimlerini, tecrübelerini ve gördükleri yanlışları, doğruları anlatarak yapılması gerekenler hakkında görüş alış verişinde bulundular.

 

 

AK Parti içerisinde hiçbir kırgınlığın, küskünlüğün olmadığına ve olmaması gerektiğine inandıklarını vurgulayan Merkez İlçe eski Başkanları; sıcak bir aile ortamı havasında geçen toplantıda tüm üyelerin yanı sıra misafirler görüş ve düşüncelerini tartışarak daha iyiyi bulmaya çalıştılar.

 

 

Editör: TE Bilişim