MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, Yavuz İş Merkezi’nde bulunan bürosunda basın mensupları ile toplantı yaptı. 

TBMM'ye MHP MİLLETVEKİLİ OLARAK 3 ADET SORU ÖNERGESİ VERDİM

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre: MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram: “Beni görevlendirdiğiniz andan itibaren gidip ettiğim yeminden sonra yaklaşık 1 buçuk ay gibi bir zaman sürecinde aşağı yukarı memleketimiz mensubu hemşeri ve kardeşlerimizin ihtiyaç, problem, sorun ve diğer şeyleriyle ilgilenme gayreti içinde oldum. Bize müracaat eden derdi olan, problemi olan, devletle işi olan arkadaşlarımızın problemleri çözümü noktasında gayretlerimizi sarfetmeye devam ediyoruz. Bundan arta kalan zamanlarda aşağı yukarı meclis tatil olmasına rağmen bir iki gün mecliste bulunduktan sonra zamanımızın diğer bölümünü şehrimiz Niğde’de, belde ve köylerinde geçirmekteyiz. Bir taraftan Niğde halkının ellerini sıkıyor, varsa sorunlarını öğreniyor, bunlara çare olmaya gayret ediyoruz. Bu süreç içerisinde iftiharla ifade edeyim ki, bu 1 buçuk ay içerisinde 250’den fazla hemşerimin dertlerine deva olmaya gayret ettik ve bunların tamamı kayıtlarımızda aldık. Sadece bu şahsi müracaatların dışında TBMM’ye MHP milletvekili olarak üç adet soru önergesi vermiş bulunmaktayım” dedi.

Niğde’de uzun zamandır tartışılan Ecemiş suyu ile ilgili TBMM’ye Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun cevaplandırması için soru önergesi verdiğini belirten Milletvekili Bayram: “  Niğde vilayetinde uzun yıllardır tartışılır olan içme suyu meselesi vardır. Niğde’nin kaliteli su kullanama gibi derdi olduğunu ve bu dertten de bazıvatandaşlarımızın zor durumda kaldığını ifade etmişlerdi. Bundan dolayı Niğdeli daha kaliteli su kullanabilmesi için Niğde Milletvekili olarak bir çalışma yaptık ve Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na cevaplaması adına bir önerge sunmuş bulunuyoruz. Dolayısıyla halkımızı Niğdeli vatandaşlarımızın esasen daha kaliteli bir suyla modern ve daha sağlıklı bir şekilde sudan istifade edebilmesi için bu çalışmayı başlatmış bulunuyoruz” dedi.

MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram 3 soru önergesi  verdiğini söyledi ancak, bu önergeleri merak ettik.  TBMM kaynaklarından yaptığımız araştırmada Vedat Bayram'ın sahibi olduğu   sadece  "Niğde'deki sulama projelerine ilişkin" bir yazılı soru önergesi görülüyor, oda imzada olarak gösterilmiş, içeriğe ulaşılamıyor.  Yani kendi grup başkanlığı onayı, önergenin uygunluğu, imzası henüz eksik...  
BURADA TIKLAYIN

Gazetecilerin koalisyon ile ilgili sorularını yanıtlayan Milletvekili Bayram: “Bunu Niğde halkıyla paylaşıyoruz. Koalisyonla ilgili sorulan soruları halkı aydınlatmak amacıyla cevaplıyorum.  Sayın genel başkanımız görüşmelerin olumlu olması için elinden gelen gayreti gösterdi. Şimdide sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli bey açıklamasıyla sayın başbakanın istediği randevuyu da verdi. Pazartesi günü mecliste 14:00’da kendileriyle görüşecek. MHP o tarihte de aynı kanaatteydi bu tarihte de aynı kanaattedir. Genel başkanımızın ifadesine göre böylesi bir süreçte Türkiye erken seçime hazır değil. Bakın MHP’nin demiyorum, erken seçim asla ama asla Türkiye’nin menfaatine değildir. Çünkü doğuda geçen gördüğünüz Kars’ta boru hattı dahi korunamayacak durumda suikastlar yapılıyor. Bir dolu askerimiz, polisimiz şehit ediliyor. Böylesi bir süreçte seçim sandıklarını nasıl koruyacaksınız nasıl kuracaksınız diye endişelerimiz var” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim