Hamle Gazete ve Matbaasının kurucusu merhum İsmet Sayın ile AK Parti Niğde İl Yönetim Kurulu üyesi ve Kızılay Niğde Şubesi Başkanı Uğur Sayın’ın kızı Jeoloji Mühendisi Beyhan Sayın, AK Parti’den Ankara Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK PARTİ ANKARA ADAY ADAYI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü Başkan Yardımcısı Beyhan Sayın, Adalet ve Kalkinma Partisinden Ankara Milletvekili aday adaylığı için 10 Şubat 2015 itibariyle istifasını sunduğunu belirtti.


ODTÜ VE ATILIM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİMİ

Niğde Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğini bitirerek başarılarla dolu eeitim hayatını tamamlayan hemşehrimiz Beyhan Sayın, kariyerini Ankara'da Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Atılım Üniversitesinde devam ettirdi.

BAŞARILI BÜROKRAT

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının çesitli kademelerinde gorev yapan, Niğde’mizin Baskentteki başarılı bürokratlarından Beyhan Sayın, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsünde Başkan Yardımcısı iken 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili genel seçimlerine aday adayı olmak amacıyla görevinden istifaen ayrıldı.

ANKARA I. BÖLGE ADAY ADAYI

Ankara 1. Bölgeden AK Parti Milletvekili aday adaylığı müracaatını yapan Jeoloji Mühendisi Beyhan Sayın, AK Parti'nin bayan aday kontenjanından Niğde için de aday gösterilmesi muhtemel isimler arasında konuşulmaktadır.

Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz...








Editör: TE Bilişim