Son ayların en çok konuşulan partisi Saadet Partisi, Ak Parti'nin,  adaletsiz, özgürlükleri sınırlayan politikalarının yanında Tarım ve Hayvancılık politikalarını da sert eleştiriyor. 

Saadet Partisi, Şeker Fabrikalarının kapatılması ile ilgili yaptığı eylem ve basın açıklamaları ile iktidarın kararlarına büyük  tepki gösteriyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba'nın Niğde'de olduğu sırada Saadet Partisi Niğde İl Başkanlığı binasına astığı pankart büyük ilgi çekiyor. 


Parti binası balkonuna asılan pankartta; "Enson fabrika satıldığında, son üretici toprağını terk ettiğinde, beyaz Ak Partili Adam, betonun ve asfaltın yenmediğini anlayacak" 

Parti binasının bir başka balkonundaki pankarta ise  " Şeker Fabrikalarını satmak, böbreğini verip diyazile mahkum olmaktır" yazıyor. 

Ülkede Cumhuriyet'in kuruluş döneminden Ak Parti'nin iktidara geldiği döneme kadar yapılan bütün yatırımların, fabrikaların, limanların, madenlerin, yüzlerce kamu kuruluşunun  önce özelleştirilmesi ve ardından kapatılmasına, AKP'nin  adaletsiz uygulamalarına karşı  en büyük tepkiyi  Saadet Partisi veriyor.

MHP BOR İLÇE BAŞKANLIĞI DA PANKART ASIYORDU AMA!...

Diğer yandan Saadet Partisinin astığı bu pankartlar, bundan bir kaç yıl önce MHP Bor İlçe Başkanlığının parti binasına astığı ve büyük ilgi gören, pankartları hatırlattı. 

Haber; Şeref ÇOPUR






Balkona asılan bu pankartlar, geçmişte MHP Bor İlçe Başkanlığının astığı pankartları hatırlattı. 










İlgili haberler aşağıda... 
Editör: TE Bilişim