Niğde Belediyesi önünde geçmişte park var, parkın içinde onlarca 50-60 yıllık çınar ağaçları vardı. Dönemin Ak Partili Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, bütün tepkilere rağmen ağaçları kestirmiş ve park olan alana otopark yaptırmıştı. Otoparkın üzeri ise meydan şeklinde kalmıştı. Ağaçların kesilip betona dönüşen belediye önü çok tepki çekmişti. Otopark aşağıya yağmur ve kar suyu sızdırdığı için bir kez daha sökülüp tekrar yapılmıştı. Faruk Akdoğan'ın görevden alınmasının ardından, göreve getirilen bir başka Ak Partili Belediye Başkanı Rıfat Özkan ise yeni bir düzenleme yaparak meydana seyyar çiçeklik ve banklar koydurtmuştu. 

AK PARTİLİ BELEDİYENİN YAPTIĞINI AK PARTİLİ BELEDİYE YIKIYOR

Bugün gelinen nokta da sil baştan tekrar meydana düzenleme yapılıyor. Niğde Belediye binası önündeki otopark tekrar düzenlenmesi, yeşil alan yapılması için Niğde Belediyesi tarafından çalışmalar başladı. 

Niğde'ye Değer Vekil Uzkurt İle Geliyor Niğde'ye Değer Vekil Uzkurt İle Geliyor

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem 11 milyon liraya ihale edildiğini söylediği meydanın tekrar tekrar düzenlenmesine, yeşil alan varken yok edilip tekrar yapılmasına tepki vermekte geçikmedi. 

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, bugün belediye önündeki inşaat halindeki meydana gelerek bir açıklama yaptı. 

CHP İl Başkanı Erhan Adem açıklamasında; Sayın Belediye Başkanı Özdemir, buralar senin il başkanlığı döneminde, senin Akp'li belediye başkanın döneminde, burada park vardı, ağaçlar vardı. Güzel bir alandı, insanlar gelip burada dinleniyordu. O dönemde ağaçlar kesilmesine sesini çıkarmadın. Buraya otopark yaptınız milyonlarca para harcadınız, düzen aldıramadınız. Şimdi betonları sıyırıp, yeşil alana çevirmeye çalışıyorsunuz. 11 Milyon liraya ihale ettiğinin bilgisini aldım. Yazık değil mi, o zaman neden sesini çıkarmadın, ağaçlar kesilirken. Şimdi tekrar yeşil alana çevirmeye çalışıyorsun. Bu milletin parası bu kadar bol mu, bu milletin parasını bu kadar heba etmek yazık değil mi? Bence başka şekilde değerlendirmeliyiz" dedi. 

Editör: TE Bilişim