Belediye-İş Sendikası Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’na Belediye işçilerinin sorunları ile yakından ilgilenmesinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak bir süredir üzerinde çalıştığı çalışanların sorunları ile ilgili Raporu hazırlayarak Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’na verdi. Milletvekili Kavaklıoğlu’nun yakın ilgisi Belediye İş Sendikası heyetini memnun etti.

 

 

Belediye çalışanlarının çok sorunları olduğunu belirten Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, gerek Merkez gerekse Kasaba Belediyelerden gelen işçilerin istek ve sorunlarını belirten raporu Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’na ilettiğini bildirdi.

 

 

Birçok Belediyede Mevsimlik çalışan işçilerin kadroya geçme isteklerini Milletvekiline sunduğunu belirten Özkaymak “ Niğde Milletvekilimiz Sayın Alpaslan Kavaklıoğlu ile işçi arkadaşlarımızın sorunlarını paylaşıyorduk, daha önce Niğde Şube Yönetim Kurulu olarak TBMM’de Niğde Milletvekilimiz Sayın Kavaklıoğlu ile birlikte Ak Parti Niğde Milletvekilimiz Sayın Ömer Selvi ve CHP Niğde Milletvekilimiz Sayın Doğan Şafak’ı da ziyaret edip konu hakkında bilgi vermiştik. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir yasası görüşülürken Tekrar TBMM’ne gittik ve Vekilimiz bizimle yakından ilgilendi. Uzunca bir müddet derdimizi dinledi. Sorunların çözümü hakkında fikirlerimizi aldı. Birçok Komisyonlarda görevi olan Vekilimizin bu kadar çok çalışma temposu içerisinde geniş zaman ayırarak bizleri dinlemesi emeğe ve emekçiye verdiği değeri gösteriyor. Ayrıca çoğu zaman yoğunluklarından dolayı kendilerini arayamıyoruz. Ancak Danışmanları vasıtası ile yine bizlere yardımcı oluyorlar. Bundan dolayı kendilerine Niğde Şubemiz ve çalışanlar adına minnettarız. ”dedi.

 

 

Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu Ayrıca Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak’ı Mahalli İdareler Genel Müdürü ile de görüştürerek sorunlarını iletti. Kavaklıoğlu’nun önümüzdeki günler dede Başkan Özkaymak’ı heyeti ile birlikte Ankara’ya Davet ederek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile görüştüreceği bildirildi.

 


Editör: TE Bilişim