Niğde merkeze bağlı Kiledere Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı arasında işçilerin maaşları için sözleşme imzalandı.
 
Toplu İş sözleşmesine Kiledere Belediye Başkanı Selami Yılmaz ve Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca ile sendika temsilcileri katıldı. Yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlanarak mevcut kadrolu işçi maaşı için başkan Yılmaz ve Karaca toplu iş sözleşmesini imzaladı.
 
Sözleşmede işçilerin maaşlarında önemli derecede yükseltme yapıldı. Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca yapılan sözleşmeden duyduğu mutluluğu dile getirerek, Belediye Başkanı Selami Yılmaz’a teşekkür etti.
 
Başkana Karaca, Yapmış olduğumuz bu yeni sözleşmenin hem Belediyemize hem sendikamıza en başta çalışan işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen başta belediye başkanımıza ve tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emekçi dostlarım! Belediyelerde çalışmak öyle her yiğidin karı değildir. Çünkü hayatın hangi alanına bakarsanız bakın Belediye işçisini görürsünüz. Sabahın erken saatlerinde sokak süpürürken, gecenin bir vakti yangın söndürürken, en acılı günümüzde cenazelerimizi defnederken, şehrimizin güzelleşmesi için park bahçe işlerinde hep Belediye işçileri karşınıza çıkar. Belediyelerde çalışmak aynı zamanda bir çok zorluğu omuzlamak anlamına gelir. İşte toplu iş sözleşmelerini imzalarken bizler bu duygularla masaya oturuyoruz” dedi.
 
Belediye Başkanı Selami Yılmaz, her zaman emekten yana olduğunu dile getirerek, başarılarının çalışanlar ile birlikte olduğunu söyledi. 
 
 
Editör: TE Bilişim