Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Karaca, 11 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesinin 5. Olağan Genel Kuruluna tüm sendika üyeleri ile basın mensuplarını davet etti.

 

“Coşkunun demokrasinin yaşandığı, düğün havasında geçecek bir kongre bekliyoruz” diye konuşan Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca; "Yarın yapılacak kongremizde coşkunun, demokrasinin yaşandığı, düğün havasında geçeceğini ümit ediyoruz” dedi.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca; "Güzel coşkulu bir genel kurul geçirmeyi planlıyoruz. Şu ana kadar duyduğumuz, bizimle irtibata geçen ya da delegelerimizle irtibata geçen bir adayımız yok, olmadı” diye konuştu.

 

Tek aday olarak Genel Kurula gideceklerini belirten Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Karaca; “Tabi bu son güne kadar belli olmaz, son gün her şey belli olur. Tabi bu bir demokrasi yarışıdır. Herkes aday olabilir. Delegelerimizle yaptığımız toplantıda bunu dile getirdik. Tüm herkesin aday olabileceğini dile getirdik” dedi.

 

Kurumları yöneten kişilerin önce yaptığı işi severek yapması gerektiğinin altını çizen Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Karaca; “Eğer birilerini sevmeden yapacağı bir işe getirirseniz bu zordur” şeklinde konuştu.

 

“Delegelerimizle yaptığımız toplantıda açıkça söyledik aday olmak isteyen arkadaşlarımız aday olabilirler dedik” diyen Karaca; “Delegelerimiz de toplantımızda bizimle yola devam kararı aldılar. Hepsinden Allah razı olsun. Onlara bu güveni vermişiz, onlara bu güveni sağlamışız, ne mutlu bizlere" dedi. 
Editör: TE Bilişim