Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Belediye çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, Niğde'nin her geçen gün modern bir kent olma yolunda mesafe kat ettiğini belirtti.

 

Her fırsatta vatandaşın arasında olmaya ve çalışmaları incelemeye özen gösteren Belediye Başkanı Akdoğan, Niğde'nin ileriye dönük çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti. Hizmet sevdasını ortaya koymuş ve ikinci döneminde de emin adımlarla ilerleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde'nin her geçen gün güzelleşerek geliştiğini vurguladı.

 

Niğde Belediyesine kurumsal kimlik kazandırdık

 

Niğde Belediyesi olarak, Milletvekillerimizle, teşkilatımızla beraber bir ekip çalışması içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediyesini bundan 5 yıl önce göreve geldiğimizde kurumsal bir yapıya kavuşturmak için çaba içerisine girdik. Bu noktada her geçen gün mesafe kat ettiğimiz her şekilde gözükmekte. Özellikle son bir yıl içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalar bu durumu açık seçik ortaya koymakta. Biz seçimden önce söylediğimiz gibi sürdürdüğümüz çalışmalar seçim çalışması değil, seçimden sonra da aynı hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnsanlarımız diyor 'hayırdır seçim mi var çok çalışıyorsunuz'. Hayır biz çok çalışmıyoruz, olması gerekeni yapıyoruz. Geçmiş dönemlerle mukayese ettiğimiz zaman çok çalışıyoruz gibi gözüküyoruz ama bizim işimiz bu. Niğde'mizin de çok çalışmaya ihtiyacı var. Biz görevimizi yapıyoruz. Çalışmalarımız her geçen gün güzelleşiyor. Şehrimiz her geçen gün güzelleşiyor, gelişiyor. Sorunların tamamını çözmemiz zaten mümkün değil. Ama Niğde Belediyesi olarak, Milletvekillerimizle, teşkilatımızla beraber bir ekip çalışması yapıyoruz. Niğde'mizi daha iyi günler, daha güzel günlerin beklediğini düşünüyorum. Bu düşünceler üzerine de çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.


Editör: TE Bilişim