MHP’li Bekil, seçim çalışmalarına devam ederek iktidarın yanlış politikalarını halka şikayet etti. Bekil Niğde Merkez’deki çalışmalarında “Niğde’yi kaderine terk edenler aslında ülkeyi uçuruma götürenlerle aynı kişiler. Ülke teröre teslim olmuşken, Niğde işsizlik yüüznden sürekli göç veriyor” dedi.
 
Seçimlere bir aydan az bir süre kala, siyaset meydanı ısınıyor. MHP’li Hikmet Bekil vatandaşla sohbet ederek iktidarın yanlış politikalarını eleştirerek; “İktidar son yıllarda Niğde’ye ne kattığı ortada. Yaptığı tek şey Niğde’ye yeni icra daireleri açmak. Ötesinde halkı yoksullaştırmaktan başka bir şey yapmadı. Hal böyle olunca Niğde sürekli göç vermeye, memleket boşalmaya başladı.” dedi.
 
 
Ülkenin teröre teslim olma noktasına geldiğini ifade eden MHP’li Bekil; “PKK Terör Örgütü, neredeyse hükümet tarafından bir siyasi örgüt itibariyle karşılanacak. Hal böyle olunca, terör şımarmakta, yeri geldi mi bir kendilerine bile tokat atmaktadır. Kastamonu bunun örneğidir. Teröre prim verirsen önce ülkeye en son da sana zarar verir. Halkımızın bize verdiği yetkisel güç ile, MHP iktidarlığında Terör bitecektir. Zaten terör bittiğinde ekonomik sorunlarımız da yine uzman kadrolarımızla çözülecektir. Ama ülke bir an önce bu uçurumun eşiğinden dönmesi gerek ve 12 Haziran’da AKP’yi sandığa gömmesi gerekir.” dedi.
 
 


 
Editör: TE Bilişim