Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, bugün gerçekleşecek MHP Mitinginde Devlet Bahçeli’nin Niğdelilere hitap edeceğini vurgulayarak, mitingdeki coşkunun Niğde’de MHP’nin iktidar olacağını gösteren unsur olacağına işaret etti.
 
Seçimlere 10 gün kala siyasi partiler son kozlarını oynuyorlar. Bugün şehrimizde açık hava mitingi düzenleyecek olan MHP, tam kadro 12 Haziran seçimlerine endekslendi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin saat 12:00’da Aksaray mitinginden sonra saat 14:00’da Niğde’de yapacağı miting MHP açısından kritik önem taşıdığını ifade eden Bekil; “bu miting aslında aylardır yürüttüğümüz çalışmanın büyük bir göstergesi olacak. Niğdelilerin MHP’ye olan sevgi ve desteği bu mitingde on binlerce insanı aynı meydanda buluşturacak. Bu mitingde oluşan sinerji 12 Haziran’da sandıklardan üç hilali çıkaracak ve iktidar yapacaktır” dedi.
Dün Niğde Merkez’de esnaf ziyaretlerini yapan Bekil, 10 gün sonra AKP iktidarından Türkiye’nin kurtulacağını ifade ederek; “Edindiğimiz izlenimler, görüştüğümüz vatandaşlar, iktidardan duyulan rahatsızlığı ifade ediyorlar. Bizlerse bu kitlenin alternatifi olabilmek, sorunlarına çözüm bulabilmek için gece gündüz çalışıyor ve beklentilerini karşılamak için iktidarı hedefliyoruz. Artık AKP’nin kaçacak bir deliği kalmadı. Sandıktan MHP çıkacak ve ülkeyi hem ekonomik krizin eşiğinden kurtaracak, hem de bölünme rüyaları gören hainlerin kabusu olacak” diyerek seçmenlere seçim programı hakkında bilgi verdi.
12 Haziran seçimlerinde 3 milletvekilliğinin 3’nüde talip olduklarını açıklayan Bekil, en az 2 milletvekili çıkaracak desteklerinin arkalarında olduğunu ifade ederek ülkücü seçmenlere seslendi. Bekil: “Önümüzdeki günler sadece kendi açımızdan değil, Türkiye acısından kritik günler taşıyor. MHP’nin bu süreçte üzerine düşen fazlasıyla görev ve sorumluluğu var. Ama biz ülkücülerin en önemli görevi sandığımıza ve geleceğimize sahip çıkmak. Bizim için sandığa atılan oy değil, sayılan oy önemlidir. Ne olursa olsun, oyumuza, sandığımıza ve geleceğimize sahip çıkalım!” dedi.


Editör: TE Bilişim