Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, önceki gün Bor ve çevresini gezerek seçmenlerle buluştu. MHP’li Bekil “12 yıllık kalkınma programımızla Türkiye Küresel Güç Olacak” dedi.
 
     12 Haziran seçimlerine 41 gün kala seçim atmosferi iyice ısınıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, çalışmalarına tüm hızıyla devam ederek seçmenlere seçim beyannamelerini aktarmaya çalışıyor.
Önceki gün Bor Merkez’de başlayan seçim çalışmalarına Kızılca, Çukurkuyu, Kayı Köyü, Kemerhisar’da devam eden MHP’li Bekil, yüzlerce vatandaşla konuşarak iktidarı halka şikayet etti.
Partisinin 2023 lider ülke vizyonu konusunda ki çalışma ve programından bahseden MHP’li Bekil; “2023 yılında yine tek başına Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek başına iktidar olacağı ve ülkemizin Küresel bir güç haline geleceği mutlu günler bizi bekliyor. Bunun için 2011-2015 yılları Türkiye için onarım ve toparlanma yılları olarak geçecek. AKP iktidarının Türkiye’de açtığı yaralar kapatılacak. AKP hükümetlerinin eseri olan anti-demokratik, vesayetçi, kayırmacı, hukuk tanımaz, kişi güvenliğini ihlal edici, özgürlükleri kısıtlayıcı her türlü iş, işlem, kural ve kurumlar bütün unsurlarıyla ele alınarak bozuk düzene son verilecektir. Yine bu hükümetlerin devletin kurumları ile vatandaşlar üzerinde oluşturduğu korku ve şüphe gibi travmalar toplum üzerinden kaldırılacaktır” dedi.
Milliyetçi Hareket’in en önemli ülküsünün Bölünmez Türkiye olduğunu aktaran MHP’li Bekil bunun için terör belasından topyekun kurtulacaklarını müjdeledi.
 
YILLIK YÜZDE 7 BÜYÜME!
Hikmet Bekil, iktidar Türkiye’nin büyüdüğünü iddia ettiğini ifade ederek maalesef bunun toplumun en alt kademelerinde hissedilmediğini vurgulayarak yandaşlık anlayışının artık bir hükümet politikasına dönüştüğünü ifade ederek buna son vereceklerini vurguladı.
Niğde’nin en önemli sorunlarından birisinin işsizlik olduğunu aktaran MHP’li Bekil, MHP iktidarlığı döneminde her yıl 700 bin gencimizin istihdam edileceğini söyleyerek GSMH’nın 1.1 Trilyon dolara, kişi başına gelirin adaletli bir şekilde 14 bin dolara, ihracatınsa 200 milyar dolara yükselerek toplam istihdamın 25.5 milyon kişiye ulaşacağını vurguladı.
AKP IKTIDARI ÖNCE NIĞDE’DE YIKILACAK
       Bor ve çevresi gezilerini değerlendiren MHP’li Bekil, Niğde’nin bütün yerleşim birimlerine son bir yılda en az 5 defa gittiğini ifade ederek, halkın sorunlarını iyi bir şekilde bildiğini vurgulayarak; “Şu ana kadar gezdiğim ve görüştüğüm insanlarda MHP arzusu en üst seviyede olduğunu görmekteyim. Şimdiden tüm Niğdeli seçmenlere şunu söylemek istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Niğde’de en az iki milletvekili çıkaracaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ve izlenimlerim sonucu rahatlıkla söyleyeceğim diğer bir konu ise, kenetlenmiş parti kadrolarımızla, milliyetçi hareket davasına gönül vermiş vatandaşlarımızla, azimleşmiş inancımızla 3’te 3 yapmaya ilerliyoruz. AKP iktidarı önce Niğde’de yıkılacak, sonra tüm Türkiye’de yıkılacak.” diyerek çalışmalarına devam etti.








Editör: TE Bilişim