Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, iktidarın icraatlarını Niğdeliye şikayet ederek,; “Son bir ayda hükümetin bakanları geldi, Niğdeliyi kandıramadı, sonunda Başbakanı geldi. Geldi de ne yaptı, 38 tesisin açılışını yaptı. Tesis deyipte geçmeyin, fabrikalar, atölyeler yani istihdam sağlayan yeni bir şey yok! İstinat duvarından başka!” diyerek AKP Mitingini eleştirdi.
 
 
12 Haziran seçimlerine 12 gün kala atmosfer ısınmaya, adaylar sahada seçmenlerle buluşmaya devam ediyor. Önceki gün Hacıbeyli, Dündarlı,i Edikli, Orhanlı, Konaklı, Bor ve Ulukışla köy ve kasabalarını ziyaret eden MHP’li Bekil, 12 Haziran’da iktidara geleceklerini ifade ederek, AKP’nin Niğde’de 3. parti olacağını ifade etti.
 
“AKP 3-0 diyor, ancak 0’nı alacak!’”
Vatandaşa hitaben konuşma yapan Bekil, AKP’nin 3-0 iddialarının yersiz ve dayanaksız olduğunu ifade ederek; “Geçtiğimiz günlerde köy ve kasabalarda seçim çalışması yapmak için her gün bir bakan getiren iktidar, baktı ki başarılı olamıyor, şimdi de başbakanlarını getirdiler. 38 tesisin açılışını da yaptılar. Tesiste tesis aylar önce tamamlanan Anasınıfları, istinat duvarlarından başka bir şey değil. Görende binlerce kişinin çalışacağı bir fabrika açmış sanarlar. İktidar Niğdeli ile dalga geçiyor!” diyerek 13 Haziran sabahı Milliyetçi İktidar’ın Türkiye’yi yöneteceğini ifade etti.
 
“Çiftçi ve Köylünün Tercihi MHP”
MHP’li Bekil, Niğde’nin son dört yılda ekonomik durumun sürekli kötüye gittiğini ifade ederek MHP’nin Niğde’nin kurtuluş reçetesi olduğunu ifade ederek, diğer MHP’li adaylarla birlikte meclise gitmeye kararlı olduklarını ifade etti. Bekil; “Patates bitmiş, elma tükenmiş, pancar yok! Buğday zaten üretilmiyor. Niğde’de yetişen artık özgün ekonomik ürün kalmadı. Bunun sorumlusu AKP’dir. Hep 2002 öncesinden bahseden AKP’liler çok değil bizler Niğdeli çiftçinin 2002 öncesi üretime kavuşmasını istiyoruz.” Dedi.
 
Alınak: “MHP Bor’da 1. Parti”
MHP Niğde Milletvekili Adayı Hüseyin Alınak, Bor Merkez’de yürüttüğü seçim çalışmalarını değerlendirerek; “MHP Bor’da 1. parti. AKP’den rahatsız olan, onun politikalarına karşı çıkan herkes Bor’da MHP çatısı altında birleşiyor. Amacımız bu birlikteliği 12 Haziran’da mutlak bir başarı ile taçlandırmaktır. Bor’da, Niğde’de AKP’ye sandıkta mezar olacak! Şu ana kadar Bor İlçe Merkezi’nde, köy ve kasabalarında görüşmediğimiz insan, gidilmedik ev bırakmadık. Edindiğimiz izlenim, halkın MHP’ye olan ihtiyacıdır” dedi
 
Yaramış: “Kadınlar İçin MHP Geliyor!”
MHP Niğde Milletvekili Adayı Mahide Yaramış, kadın kolları ile birlikte çalışmalarına devam ettiğini ifade ederek; “İktidar kadın haklarını savunuyorum diyor. Ama bugün gariban Türk anası yoksulluk çekmektedir. Akşam pişirecek yemeğini bulamamaktadır. MHP’nin Hilal Kart Projesi kadınlarımızı rahatlatırken, ev ekonomisine ciddi katkı sağlayacaktır. Eğer iktidar biraz samimi olsaydı Niğde’ye ve kadınlara değer verir ve bir milletvekili adayını kadın yapardı” dedi.
 
Bahçeli Çarşamba Niğde’de
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Çarşamba günü Niğde’ye geleceğini ifade eden İl Başkanı Şakir Sevdi, saat 14:00’de bütün Niğdelileri beklediklerini ifade etti. Sevdi seçim çalışmalarını değerlendirerek; “MHP Niğde’de hızla yükselen parti. 12 Haziran seçimlerinde en az meclise 2 milletvekili göndermeyi hedefliyoruz. MHP’ye karşı yapılan her türlü ayak oyununa dur diyeceğiz. Mitingimizde ki coşku ve sayısal üstünlük bu gerçeği ispatlayacak” dedi.
 
 Video görüntüsü tanıtım içeriklidir

Editör: TE Bilişim