MHP Adayı Bekil Çiftlik İlçesinden seslendi : MHP bu gün itibari ile Türkiye’nin ihtiyacı olmaktan öte zorunluluğu haline gelmiştir.

 Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bekil’in dünkü durağı Çiftlik köy ve kasabaları oldu. Halka seslenen Bekil; “Milliyetçi Hareket’in ayak sesleri duyan iktidar, şimdiden etekleri tutuşmuş ve halka hesap vermekten korkuyor” dedi.

 Dün Çiftlik İlçe Merkezi’ne giden MHP heyeti burada vatandaşla konuşarak seçimlerde partisi adına oy istedi.

MHP’li Bekil, Azatlı, Bozköy, Kitreli kasabaları ile Şeyhler, Kula, Asmasız köylerini de ziyaret ederek yüzlerce kişi ile iletişim kurarak iktidarı halka şikâyet etti.

Bekil konuşmalarında “Milliyetçi Hareket Partisi, bugün Türkiye’nin ihtiyacı olan bir siyasi hareket olmaktan öte artık Türkiye’nin zorunluluğu haline gelmiştir. AKP hükümetinin yıkıcı ve yıpratıcı politikaları sonucu, terör siyasallaşmış, emek değer kaybetmiş vatanın bütün stratejik kurumları yok pahasına satılmıştı. Bunlara dur demek, bunları yeniden Türk halkının emrine vermek için Milliyetçi Hareket görev beklemektedir. Bugün hükümet korkarak binlerce yıllık geçmişi olan hareketimiz yok saymaya, uydurma anketlerle Türk halkını kandırmaya çalışıyorlar. Ama devekuşu gibi kafalarını kuma gömerek, bu hareketin üstüne ölü toprağı atarak bitiremeyeceklerinin farkına varsınlar. 12 Haziran sabahı millet iradesini sandığa yansıttığında çıkacak olan tek bir gerçek vardır. Milliyetçi Hareket’in gerçek iktidarıdır. İşte o gün, yıkım politikalarına izin verenler, yüce divana, emeğimizi, aşımızı çalanlar hapislere gidecektir” dedi.

Çalışmalarına Niğde’de devam etmek üzere geri dönen Bekil ve partililer seçim irtibat bürosunda vatandaşla sohbet ederek çalışmalarına devam ettiler.

Editör: TE Bilişim