Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, seçim çalışmalarını Niğde Merkez’de sürdürerek “AKP İktidarı 9 yıldır halkı tatlı masallarla uyuttu. Halk uyandı, gerçeği gördü! Ülke bölünmeye giderken, vatandaş açken, kimsenin masal dinleyecek durumu yok! Habur’u Niğde unutmayacak” dedi.

Aşağıdaki video tanıtım içeriklidir
 
1 Haziran seçimlerine 18 gün kala siyasi atmosfer iyice ısınıyor. MHP Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil önceki gün Niğde Merkez’de resmi kurumlardan İtfaiye, Bölge trafik, Sungurbey Karakolunu gezerek parti seçim programlarını aktardılar. Resmi kurum ziyaretleri bittikten sonra Toptancı hal esnafı ve çevre de bulunan dükkânları gezen MHP’li Bekil, son olarak Nar ve İlhanlı Mahallesi’nde ki kahvehaneleri gezerek vatandaşla sohbet etti.
 
MHP’li Bekil vatandaşla konuşmalarında iktidarı halka şikâyet ederek iktidarı AKP’nin elinden alacaklarını ifade etti.
 
Bekil; “Her geçen gün Türkiye büyük bir uçuruma doğru sürüklenmektedir. Bu sürüklenmeye dur diyecek olan yegâne güç Milliyetçi Hareket Partisidir. Maalesef bölünme noktasına giden bir ülke söz konusudur. Keşke bizler de şu an sizlere partimizin sade sosyal ve ekonomik politikalarını anlatabilseydik. Ama gerçek çok farklı. Bu ülke çok değil 5 yıl sonra yapılan borçları ödeyemeyecek noktada olacak. Cumhuriyet tarihinin tüm borçlanmasının iki katını yapan hükümet, ülkeyi kalkındırdık diyor. Bölünmüş yollarla övünüyor. İyi de 200 milyar dolar borçla aldığını ülke bugün 650 milyar dolar borç batağında. 450 milyar doları ne yaptınız. Yaptığınız iki üç şeyle övünüyorsunuz. Oysa edilinen 450 milyar borcun Niğde’ye yatırım olarak dönmesi gereken miktarı nüfusumuza oranla 2 milyar dolar olması gerek. Bana bırakın 2 milyar dolarlık yatırımı onda biri yani 200 milyon dolarlık Niğde’de bir yatırım gösterin. AKP’nin tek bildiği iş yandaşlarını zengin etmek, halkı aç bırakmak! Ama halkın bu yalanlara karnı tok. Halk uyandı, gerçeği gördü! Ülke bölünmeye giderken, vatandaş açken, kimsenin masal dinleyecek durumu yok. Habur’u Niğde unutmayacak. Bu ülke öyle yada böyle bu ekonomik buhrandan kurtulacak. Ama bölünme başladı mı hiç kimse engelleyemez. Habur’da kahraman edasıyla karşılanan teröristi kurdukları uydurma çadır mahkemelerinde suçsuz ilan eden hükümet, kendisini karşılamada ayağa kalkmadığını iddia ettiği PKK’nın korkulu rüyası komutanı zindanlara atacaktır. Bu ülke rahmetli Menderes’leri bile asmıştır suçsuz yere, ama Apo itini asamadığından bugün suçlular bu ülkeyi bölmektedir. Bir kez daha söylüyorum. MHP’siz bir meclis, MHP’siz bir plan asla tutmaz. Çünkü geçmişte olduğu gibi gelecekte bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü koruyacak tek parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir.”
 
 
“AKP’li Kardeşim 3-0 Masalına Kanma!”
Seçim çalışmalarına akşam Bor Caddesi seçim irtibat bürosunda vatandaşla buluşarak devam eden MHP’li Bekil, MHP’nin Niğde’den en az 2 milletvekili çıkaracağını söyleyerek “AKP’nin Niğde alacağı sonuç hüsran olacak. Halka masal anlatan iktidar, kendi yandaşlarını Niğde’de 3-0 masalları anlatıyor. AKP’li kardeşlerim uyanmanın vakti geldi. MHP bu süreçten güçlenerek çıkıyor. MHP milletin partisi oluyor. AKP’li kardeşlerim sana yalan atan yöneticilerinin dediğinden sıyrıl ve gerçeği gör. Devlet PKK ile müzakere yaparken, sen onlara yetki vererek destek olma! Dedelerinin Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da akıttığı kanı düşün, Niğde’de PKK ile mücadele şehit olan yiğitleri düşün, hatırla o şehit cenazelerinde yan yana saf tutarak terörü lanetlediğimizi düşün! Gaflete ortak olma! Hıyaneti gör! Terörle barış olmaz, terörle müzakere olmaz! Müzakere ve barış ancak iki devlet arasında olur. Başbakan akan kanı durdurmak için kürt sorununu çözeceğim diyor! Ne garip değil mi AKP’li kardeşim, akan kan bu milletin kanı. Bu kanı durdurmak istiyorsan terörü bitireceksin. Önce elebaşını asacaksın, çil yavrusu gibi dağılan itleri temizleyeceksin. Bugün kürt bölücülüğü ve siyasal temsilcisi dağdan güç almaktadır. Dağı temizler, PKK bitirirsen, kürt bölücülüğü tükenir. İşte sana bunu diyeceğim kardeşim, AKP’ye oy vererek gelecek nesillere bölünmeye ortak oldum dememek için MHP’ye oy vermeni isteyeceğim. Niğde’de 3-0 iddialarının boş olduğunu bildiğin için oy istiyorum. Niğde’nin tercihinin MHP olduğunu fark et! ve destek ol bizlere. Çünkü biz sizler gibi acıya da ortağız, başarıya da!” diyerek AKP üyesi ve destekçisi olanlara seslendi.
 
Editör: TE Bilişim