MHP Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dün Bor ve Merkez ilçede seçim çalışmalarına devam eden MHP’li Bekil, iktidarı eleştirerek “AKP’li günler geride kalacak. 13 Haziran sabahı Milliyetçi Hareket İktidarı ile uyanacağız!” dedi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Teşkilatı hız kaybetmeden 12 Haziran seçimlerine hazırlanıyor. MHP adaylarından Hikmet Bekil, Hüseyin Alınak ve Mahide Yaramış ile birlikte partililer Bor esnafını ve Niğde Merkez’i ziyaret ederek seçmenlerden oy istediler. Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim programını halka aktaran adaylar, vatandaşla uzun uzun sohbet ederek Niğde’nin sorunlarını not ettiler.
 
MHP’li Bekil esnaf ziyaretlerinde kısa bir konuşma yaparak “artık AKP’li günlerin sonuna geliyoruz. 12 Haziran’da halk iktidara ceza kesecek ve onu sandığa gömecek. Ne yaparlarsa yapsınlar, ne ederlerse etsinler yapacakları her şeyin bir sonu var. İşte o son 12 Haziran’da başlıyor. Ve 13 Haziran sabahı son buluyor. Bugün yoksulluğa, yolsuzluğa, bölünmeye son vermek isteyen milyonlarca insan AKP’ye sandıkta dur diyecek. Ne bu ülkenin bir karış toprağından vazgeçecekler ne de hak ettikleri yaşamı istemekten çekineceklerdir.” Dedi
 
Son günlerde MHP’nin Türkiye genelinde yükselişe geçtiğini ifade eden MHP’li Bekil; “kamuoyunu sürekli yanıltmak isteyen yandaş medya ve iktidara rağmen, MHP’nin önlenemez yükselişi devam ediyor. Bizleri sürekli yüzde 10 bandında oy alacağını ifade edenlere inat gerçekle yüz yüze geldiklerinde MHP’nin yükselişinden korkuyorlar. Gerçeği yine değiştirmeye, ve MHP’nin alacağı oy oranını yükselterek halkın gazabından kurtulmaya çalışıyorlar. Şimdi de yüzde 15 alır diyorlar. MHP bugün yüzde 30’lara doğru giderken, her türlü ayak oyunları ile mücadele ederken, Tayyip Erdoğan’a dur diyeceğimize eminiz” dedi.
 
Niğde için seçim tahmininde bulunan Hikmet Bekil, yüzde 35’in üstünde oy alacaklarını ifade etti.

Video Tanıtım Amaçlıdır
Editör: TE Bilişim