Büyük Birlik Partisi (BBP) Bor İlçesi ve kasaba belediye başkan adaylarını açıkladı.


Yapılan açıklamada Bor ilçesinin yanı sıra Kemerhisar, Edikli ve Aktaş kasabalarının belediye başkan adayları da tanıtıldı. Büyük Birlik Partisi Niğde teşkilat bürosunda basın mensupları ve parti üyelerine yapılan tanıtımda öncelikle başkan adayları hakkında kısa açıklamalar yapıldı.


Aday açıklama programında tanıtımları yapan Niğde Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Bünyamin Karataş gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu. Karataş, ”öncelikle olarak adaylarımızın Niğde’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Parti teşkilatına da seslene İl Başkanı, ”Bu seçim çok zor bir seçim olacak. Allah’ın izni ve bizim çalışmalarımız doğrultusunda başarı kaçınılmaz olacak. İnşallah Hilal ve Gül temalı bayrağımızı tekrar yukarılara çekeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.


İl Başkanı Bünyamin Karataş’ın açıklamalarının ardından öncelikle nüfus ve şehircilik bakımında Niğde’nin en büyük ilçesi olan Bor İlçe Başkan Adaylığına Samet Yüksel’i aday olarak açıkladı. İlçenin yanı sıra Kemerhisar Kasabasına Cüneyt Ergül’ü, Edikli Kasabasına Hazım Canpolat’ı, son olarak Aktaş Kasabasına Bilal Tarım’ı aday olarak açıklayan Büyük Birlik Partisi il yöneticileri gelecek seçimin Ülkemiz adına hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.


Adayların yaş ortalamalarının 30’un altında olmasına da değinen İl Başkanı Bünyamin Karataş,” Bir bakıma bu seçim geleceğe yatırım olacak. Arkadaşlarımız genç yaşlarına rağmen böyle bir sorumluluğun altına girdiler. Onları canı gönülden kutluyorum” dedi.








Kaynak: Niğdemiz.com
Editör: TE Bilişim