MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram Hastalara Şifa Olmaya Çalıştı

Haber: Ethem  KORKMAZ

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Vedat Bayram'ın yeni durağı Niğde Devlet Hastanesi oldu.

7 Haziran seçimlerinde verdiği sözlere istinaden hemşerilerinin her problemiyle ilgilenmeyi prensip haline getiren ve söz veren Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Vedat Bayram Niğde Devlet Hastanesinde, vatandaşlarla ve civardaki esnafla dertleşerek problemleri değerlendirdi.

Engelli bir vatandaşımızın '' Ben engelliyim. Heyet raporu almak istiyorum benden 200 TL ücret talep ediyorlar. Ben çalışmıyorum. Daha doğrusu çalışamıyorum. Her şey ortada değil mi? Sizden rica ediyorum, iktidara geçin ve bu sorunların hepsini çözün. Allah yardımcınız olsun. Bütün dualarımız sizinle.'' dedi.

Görüşmelerde özellikle engelli sağlık raporlarıyla ilgili alınan ücret şikayetleriyle karşılaşan Vedat Bayram, '' Engelli kardeşlerime gerekli hoş görü ve yardımlar sağlanamıyor bunu görüyorum. Asgari ücret 1000 TL iken, heyet raporundan 200 TL ücret alınması ne akla nede vicdana sığmıyor. Engelli vatandaşlarımızın bu şikayetlerini dinledim. Haksızlığa uğradıkları apaçık ortada. Hepsine tek tek söz veriyorum. Yeni dönemde ben Milliyetçi Hareket partisi 25. dönem Milletvekili  26. dönem Milletvekili adayı Vedat Bayram bu sorunlarınızı tek tek çözeceğim.'' dedi.

Editör: TE Bilişim