MHP adayları Vedat Bayram, Murat Işıklı ve Hakan Er bugün saat 9.00 da Grand Otelde sabah kahvaltısında basınla buluştu.

 

MHP 1. Sıra Adayı Vedat Bayram sözlerine “Niğdeli hemşehrilerin karşılamada kendilerine gösterdiği sıcak ve candan ilgiden bahsederek teşekkür etti.  Daha sonra hizmete susayan halktan çözüm bekleyen sorunlardan, yapmayı düşündükleri hizmetlerden satır başlarıyla bahsederek Şimdilik kısa ve özet bilgileri ilerde daha geniş şekliyle vererek seçim beyannamesini açıklayacağız”dedi.

Bayram; Yaptığı konuşmada “Son on yılda Niğde’nin silüetinde hic bir değişiklik görmedim. Hemşehrilerim arayış içindedir. İşsizlik, eğitim, sağlık konularında sıkıntılar var. Niğde’de girişimciye sahip çıkılmıyor. Bir örnek vermem gerekirse SÜTAŞ Niğde ye gelmek istiyordu 1000 kişiyi istihtam edecekti ilgisizlik yüzünden Aksaray’a kaçtı “Bunun sorumlularının artık Niğdeli seçmenden oy isteme haklarının bulunmadığını düşünüyorum dedi.

Bayram; Turistik değerlerimizin tanıtılmadığını, kış sporlarına dağcılığa gereken önemin verilmediğini belirterek “Hava alanı olmayan bir yerde yatırımdan gelişmeden söz edilemez. Niğde’de vizyon eksikliği var. Spor alanında Ülke ve Niğde için önemli ve büyük bir proje hazırladıklarını bu projenin 06-14 yaş arasını kapsadığını projenin Spora Yönlendirme Projesi olduğunu belirterek 06-14 yaş arası Spora Yönlendirme Projesiyle gençlerimize gelişmiş ülkelerde olduğu gibi, eğitim yeteneklerini ortaya koyma geliştirme sporun her branşında yetiştirme şansı, dünya gençleriyle rekabet etme fırsatını vermeyi amaçlıyoruz. Bu proje hiçbir partide olmayan milyonlarca gence hitap edecek MHP projesidir” dedi.

Bayram sözlerine şöyle devam etti . “Bazı partilere hitaben ve ortaya konan gerçekle bağdaşmayan vaatler içinde, 7 Haziran’da sürpriz sonuçlar bekliyoruz. Seçmen vatandaş gerçeği anlamış yalanlara karşı sen bunu külahıma anlat diyecek” dedi.

MHP’nin 2. Sıra adayı Dr. Murat Işıklı ve 3. Sıra adayı  Hakan Er’de kısa konuşma yaparak, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. 


http://www.borhaber.net/siyaset/bayram-7-haziranda-suprize-hazir-olun-h16569.html

Posted by Bor Haber on 28 Nisan 2015 Salı
Editör: TE Bilişim