Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özmen Partisinin Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı’nın istifası üzerine bir açıklama yaptı.

 

Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen açıklamasında şöyle dedi.

 

Ak Parti Niğde İl Kadın Kolları Başkanı’nın istifası

Ak Parti Niğde İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Emine ATICI; ailevi sebeplerden dolayı istifa etmek istediğini zaman zaman beyan etmekteydi ve bu konuda daha önceden gelen bir süreçti. Genel merkezimiz tarafından da bilinmekteydi. Bizde kendisinin çalışmalarından memnun olduğumuzu fakat önce aile, sonra siyasetin geldiğini kendisine söylemiş ve kararını iyi düşünmesi gerektiğini belirtmiştik.

Partimiz şimdiye kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı Sayın Emine ATICI’ya müteşekkirdir.

Sadece Kadın Kolları Başkanlığı’ndan istifa etmiş olup, partimizdeki üyeliği devam etmekte ve AK Parti davasına hizmet etmeye devam edeceğinden hiç şüphemiz yoktur.

Emine ATICI’nın istifası ile boşalan Kadın Kolları Başkanlığı, tüzük gereği Siyasi Hukuk İşleri Başkanı tarafından vekâleten devam ettirilmektedir.

Ak Parti Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı’nın istifası

İl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Kirazcı, Kamu Hastaneleri Birliği Avukatlığı sınavını kazanarak Devlet Memurluğu’na atanmasından dolayı görevinden ve parti üyeliğinden ayrılmak zorunda kalmıştır. Konu hakkında istifa öncesinden Genel Merkezimizin bilgisi vardır.

Kendilerine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim.

Gençlik Kolları Başkanlığı görevi, tüzük gereği Siyasi Hukuk İşleri Başkanı tarafından vekâleten devam ettirilmektedir.

Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızın istifaları tamamen tesadüf eseri aynı güne rast gelmiştir.

Kurumsal bir yapıya sahip olan Ak Parti’nin Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulunun çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir. Özellikle Ramazan ayı münasebetiyle yoğun bir program dâhilinde çalışılmaktadırlar. 

İl Başkanlığımızca Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlıkları için; Ak Parti’nin Millete Hizmet yarışındaki bayrağı en üst seviyeye taşımaya çalışacak, ehil, liyakatli partimizin ilke ve prensiplerine uyan kardeşlerimizin adaylık talepleri alınacaktır. Talepte bulunanlar arasından Genel Merkez tarafından Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlıklarına atama yapılacaktır.

Bu vesileyle Ak Parti Niğde İl Başkanlığı’nın bütün kadrolarının halkımızın hizmetinde olduğunu, ayrıca Partimizin kapılarının sonuna kadar herkese, her kesime açık olduğunun altını çizmekte fayda olduğunu da belirtirim. Partimizin başarısının tamamen halkımızın takdirini kazanmış AK Parti hizmetleri sayesinde olduğunu, kişi ve şahıslara bağlı olmadığını beyan eder, kamuoyunun bilgisine sunarız.

 

Ahmet ÖZMEN

Ak Parti Niğde İl Başkanı


AK PARTİ KADIN KOLLARI VE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İSTİFA ETTİ HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN


Editör: TE Bilişim