Belediye çalışmalarının yanı sıra sık sık vatandaşla bir araya gelen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir halkın yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Özdemir İlhanlı Mahallesinde kahvehaneyi ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, İlhanlı Mahalle Muhtarı Cuma Zırh’ında katıldığı toplantıda vatandaşların istek, talepleri ve beklentilerini dinleyen Başkan Özdemir; “Biz Niğde için buradayız, Niğde için varız sizlere hizmet etmek, sizlerin sorunlarını dinlemek, dertlerine derman olmak için buradayız. Niğde için kalıcı eserler Niğde’ye nasıl kazandırılır bunun peşindeyiz. Niğde için büyük projelerimiz var. Kale, eski sanayi ve merkez ile alakalı dönüşüm projelerimiz var. Sizlere daha iyi hizmet edebilmek adına belediyemize 42 adet araç aldık” dedi.

Konuşmasına şu şekilde devam eden Başkan Özdemir; “İlhanlı mahallesinin bizim için ayrı bir yeri var. Özellikle seçimlerde her zaman açık ara destek oldular. Desteğinizden dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizde burada başta çocuk parkları, caddeler ve sokaklarda İlhanlı Mahallesi’nde yenileştirme planlıyoruz. Mahalleyle alakalı diğer konularda da sizleri dinlemek için sorunlarımızı beraber çözüme kavuşturabilmek adına buradayız. Bizi burada karşıladığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Emrah Özdemir, “İnşallah talepleriniz en kısa zamanda yerine getirilecektir. Bundan hiç şüpheniz olmasın” diyerek konuşmasını noktaladı.

Editör: TE Bilişim