Ak Parti  Bor Belediye Başkan Adayı olarak halen Belediye Başkanı olan Sıtkı Erat'ı açıklamasının ardından, Başkan Erat'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 




Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ın Ak Parti'den tekrar Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin ardından, Bor Belediyesi  ziyaretçi akınına uğradı. 


Bilindiği üzere, Ak Parti İlçe Belediye başkan adaylarını geç açıkladı. Adaylık açıklanmasının geçikmesi de Bor İlçesinde bazı dedikodulara sebep olmuş,  karşısına hiç bir aday adayının çıkmamasına rağmen mevcut başkan Sıtkı Erat'ın aday yapılmayacağına dair dedikodular çıkarılmıştı. 

Başkan Erat'ın Bor İlçesinde yaptığı başarılı çalışmalara rağmen, bu tür dedikoduların çıkması partilileri ve Borluları üzmüştü. 


Hafta sonu Bor Belediye Başkan adayı olarak Sıtkı Erat'ın isminin açıklanması ile Bor Belediyesinde hafta sonu ve hafta içi "Hayırlı Olsun" ziyaretleri ile yoğun günler yaşandı. 


Gerek şahsen ziyaretler ile gerekse telefonlarla tebrikleri kabul eden Başkan Erat, tekrar aday gösterilmiş olmanın mutluluğunun yanında hemşerilerine karşı sorumluluğunda farkında olduğunu, makamların gelip geçici olduğunu, asıl olanın insanların gönlüne girmek, onlara hizmet etmek, onların derdine çare olabilmek için çabaladığını belirtti. Erat,  gerek ziyaretlerle gerekse iletişim araçları ile kendisini tebrik eden herkese teşekkürlerini iletti. 


Başkan Erat, seçim sürecinin başladığını, önümüzdeki günlerde seçim iletişim bürosu açacaklarını ve hemşerileri ile burada ve her alanda  biraraya geleceklerini iletti. 







Editör: TE Bilişim