Ak Parti Bor İlçesinde geçtiğimiz akşam miting yaptı. Ak Parti seçim bürosu önünde yapılan binlerce kişinin katıldığı mitinge milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ve Yaşar Ataç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Başkanı Emrah Özdemir katıldı.

Haber: Selim GÖKEL
Fotoğraf: Yasin YURTMEN
Kamera: Fatih ÖZATA


Diğer Video haberin Altındadır.

Mitingde Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun kısa bir konuşma yaptı. Ardından Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat konuştu.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ın coşkulu kalabalığa yaptığı konuşma çok konuşulacak. Konuşmanın tamamı yukarıda videoda

BİZE BU ŞEKİLDE DESTEK VERDİĞİNİZ SÜRECE TARİH YAZACAĞIZ

Başkan Erat;  6 Yıldır Belediye Başkanlığı yapıyoruz, 6 Yıldır  size hizmet ediyoruz. 6 yıldır başınızı öne eğdirmedik.  güzel hizmetler yapıyoruz. Ama bunun altında sizin bize verdiğiniz destek var. Sizin gücünüz  var, siz bize bu şekilde destek verdiğiniz sürece biz Bor’da tarih yazmaya devam edeceğiz” diyerek başladığı konuşmasında Başkan Erat seçimlerde söz verilen hizmetlerden örnekler verdi. Bor OSB’nin genişletildiğini, İftiyan da Toki Konutlarının devam ettiğini, arsenik arıtma, asbesli boruların değiştirilmesi gibi  bir çok belediye hizmetlerinden söz etti.

AK PARTİ DEMEK HİZMET DEMEK

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ; Bor’da güzel şeyler oluyor. Bor hızla gelişiyor, birileri kıskansa da, birileri sabote etse de Bor layık olduğu yere gelecek. Biz bu memlekette bir çok filim gördük. Fizik Tedavi Hastanesini 13 yılda tamamlayamadılar. Rahmetli Doğan Baran İstanbul Kartal’a yapılacak olan bu hastaneyi Bor ilçemize getirdi, temeli atıldı.  13 sene orası durdu. Bu arkadaşların hepsi iktidar oldular. O dönemin sağlık bakanı geldi, “Burası iyi bir market olur” diyordu.  İlk seçime partimiz seçime giderken ne diyorduk, “Fizik Tedavi Hastanesini yapalım başka bir şey istemiyoruz” diyorduk. Hastanemiz yapıldı, üstüne daha neler neler yapıldı. İki gün önce Postallı Köyüne gittik. Tarih gözümüzün de yine canlandı. Postallı Göleti’nin temeli Doğan Baran atmıştı.  Ama Ak Parti iktidarı tamamladı. Bugün Postallı Göleti gibi onlarca gölet yapıldı Niğde’ye. Şunu söylemek istiyorum. Ak Parti demek hizmet demek. Biz göreve geldiğimiz zaman, Bor, Şerefli Koçhisar ve Develi aynı nüfusa sahipti. Ama bugün onların nüfusu geriye gidiyor biz ileriye gidiyoruz. 32 binden şu anda 41 bine geldik. Bor hızla değişiyor ve hızla bu değişim devam edecek. Genel iktidarda 3-0’ı sağlayacağız, genel ve yerelin uyumu ile Bor uçuşa geçecek, Niğde uçuşa geçecek.”dedi.

PKK’NIN PARTİSİ İÇİŞLERİ BAKANLIĞINI ALIRSA NE OLACAK?

Başkan Erat; 8 Haziran’da Allah muhafaza Ak Parti iktidardan düştü, Arkadaşlar iktidar oldu. Kim başbakan olacak belli değil. Diyelim ki buldular. Ben Bordaki milliyetçi muhafazakar hemşerilerime soruyorum. O PKK’nın partisi İçişleri Bakanlığını alırsa ne olacak? Adalet Bakanlığını alırsa ne olacak? Bizi kim kurtaracak o zaman. Bugün o PKK’ya, onun partisine destek verenler hiç mi Allah’tan korkmuyorlar? Hiç mi utanmıyorlar?”dedi

MİLLİYETÇİYİZ DİYE GEÇİNENLERE SORUYORUM

Başkan Erat konuşmasının devamında; Bütün hesap şu… Türkiye’ye diz çöktürmek istiyorlar ama başaramayacaklar. Sizlerin oyları ile başaramayacaklar. Sizlerin gücü, sizlerin duaları olduğu müddetçe Tayyip Erdoğan’ı kimse yiyemez. Yine milliyetçiyiz diye geçinenlere soruyorum. Bazı hemşerilerimiz bilir. Niğde Üniversitesinde de görev yapan daha sonra MHP’den milletvekilli olan Özcan Yeniçeri’yi bilirler. Aday yapmadılar, listelerde yok. Niye yok hiç merak ettiniz mi? Özcan Yeniçeri MİT’in tırları durdurulduktan sonra çıktı dedi ki. “ Bu MİT tırlarını durdurmak vatana ihanettir” dedi. O Özcan Yeniçeri gibi birini yediniz. Enis Öksüz’ü, Yüksel Yalova’yı  Kemal Derviş uğruna yediniz. Bu nasıl milliyetçilik, hepinize soruyorum?”dedi.

BİZİM İNSANIMIZ YAPILANLARI UNUTMAZ

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Ak Parti hükümeti döneminde yapılan Türkiye’deki mega projeleri başlık halinde tek tek söyledi ve ardından;  bazı nankörler çıkıp desinler ki Ak Parti gitsin…” Bizim inşamız yapılanları unutmaz. Bizim insanımızın duaları her şeyin üzerinde… Bu güne kadar bizi mahcup etmediniz. 7 Haziran’da da bizi mahcup etmeyeceğinize inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 


Editör: TE Bilişim