İlçemizde, kısa süre önce yapımına başlanan yeni, modern ve üzeri kapalı sebze pazarı yapımı gözle görülür şekilde ilerliyor. 
Bor Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımına başlanan Kapalı Sebze Pazarı projesi, ayrılan alanda inşası temeli kazımı, dolgu işlemleri ve zemin beton lamasının ardından, çelik konsoldan mamul direk ve çatı payandalarının montajı tamamlandı. Hızla çatı kaplaması devam ediyor. Aynı alan içerisinde yapımı devam eden zabıta odası, işyerleri, umumi tuvaletler ve üzeri teraslı sergi alanı oluşacak olan asansörlü ek binanın da zemin katlarının yapımı tamamlanmış 2.ci kat  bina alanı yapımı hızla devam ediyor. Meşhur Bor sebze pazarının üzeri kapanıyor.
Sebze Pazarında yapılmakta olan çalışmalarda bir dizi incelemelerde bulunan Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, yaptığı açıklamada; "Halkımızın talebi doğrultusunda hizmetlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. İlçemizin Bor'a yakışan tesislere kavuşması gerekiyor. Belediye olarak her türlü çalışmayı yapacağız. Buraya Bor ile özdeşleşen bir modern sebze pazarı yapmak istiyoruz. Bor'da birlik ve beraberlik ve kalkınma mücadelesi veriyoruz. Bunu ben değil, biz yapacağız.
Yeni ve modern Sebze pazarı, ilçenin adını tüm Türkiye'ye duyurmaya devam edeceği ve "Geçti Bor'un Pazarı" deyimini tersine döndüreceklerini anlatan Başkan Erat, böylece Bor'un ticaret ve ekonomi hayatını canlandırmayı amaçladıklarını kaydetti. Başkan ERAT, yeni Bor pazarının uygulama alanının çok büyük olması sebebiyle burada etaplar halinde çok amaçlı alanlar ve pazar alanları yapılacağını, proje kapsamında yaklaşık toplam 16 bin metrekarelik alanda modern yeni alanlar inşa edilecek. Bor İlçemize ve halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. "  Şeklinde açıklamada bulundu. 
 
Editör: TE Bilişim