Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, değişimin ardından dönüşüm için tekrar aday adayı.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den tekrar aday adaylık başvurusunu yaptı.

Yaklaşık 4,5 yıldır Bor Belediye Başkanlığını görevini yürüten Sıtkı Erat, geçtiğimiz gün Ak Parti Niğde İl Başkanlığına aday adaylık başvuru dilekçesini teslim etti.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir'e dilekçesini veren Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, “ Yaklaşık 4,5 yıl önce Allah nasip etti, Bor halkının teveccühü ile Bor Belediye Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu süre içerisinde ne mutlu ki Bor'lulara verdiğimiz sözlerimizi fazlasıyla yerine getirdik. 2009 yılında seçime girerken, popülist bir politika izlemedik, yapamayacağımız hizmetlerin sözlerini vermedik. Verdiğimiz sözlerin yanında, bu güne kadar yapılamayan bir çok şeyi başardık. Çok sevdiğim Bor İlçemizde görev yaptığım süre içerİsinde büyük değişim yaptık. Doğduğum,büyüdüğüm,yaşadığım ilçeme hizmet etmeyi bana nasip eden cenab-ı Allah'a şükrediyorum.Bor İlçemizdeki bu değişimi yaparken bana destek veren, gücümüze güç katan Bor halkına, milletvekillerimize, belediye meclisimize, belediyemiz müdür,personel ve işçi kardeşlerimize, partililerime sonsuz teşekkür ediyorum.”dedi.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, tekrar göreve talip olduğunu son 4,5 yılda gerçekleştirdikleri değişimin ardından Bor İlçesinin dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirttiği açıklamasında; “ Bor İlçemize, Bor halkına tekrar hizmet edebilmek için partime müracaatımı yaptım. Allah nasip eder, partim tarafından takdir görülürse, Bor halkının teveccühünü kazanarak tekrar göreve gelirsek, Bor İlçemizde inşallah tam bir dönüşümü gerçekleştireceğiz. Bor’da yaşayan hemşerilerimiz her şeyin en iyisine, hizmetin en kalitelisine layıktır. Bugüne kadar Bor İlçemizde hiçbir siyasetçinin el atmadığı bir çok konuyu değerlendireceğiz. İlçemizde yaşanan değişimin ardından, dönüşüm zamanının geldiğini düşünüyorum. Günümüzde belediyecilik geniş bir kavram haline gelmiştir. Bu güne kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra ki dönüşüm sürecini ileriki zamanlarda halkımızla paylaşacağım” dedi.



Editör: TE Bilişim