AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak birlikteliğinde gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Yılmaz Şimşek ise ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaretteki konuşmasında hep birlikte el ele vererek Niğde için güzel çalışmalara imza atılacağına olan inancını dile getiren Vali Yılmaz Şimşek, "31 Mart tarihinde ülke genelinde Mahalli İdareler Seçimleri gerçekleştirdik. Bu kapsamda ilimizde de seçimlerimizi çok kayda değer bir olay olmadan, huzur ve güven içerisinde tamamladık. Ben değerli Belediye Başkanımız başta olmak üzere bu seçim neticesinde ilçe ve belde belediye başkanlarımız ile meclis üyelerine ve yine muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise Niğde’yi en güzel noktalara taşımak için başta Vali Yılmaz Şimşek olmak üzere Niğde’deki bütün kurum ve kuruluşlarla ve yine STK’larla koordineli bir şekilde ilimiz için çalışacaklarını kaydetti.
 
Editör: TE Bilişim