Cumhuriyet Halk Partisinin 88.Yıl dönümü tüm yurttaki partililer tarafından kutlanıyor. Bor İlçe Teşkilatının düzenlediği organizasyonla tüm Niğde CHP ailesini 88 .Yaş kutlaması için bir araya getirdi.
Dâhi GEDİK - Editör ÖZEL
 
 
Geçtiğimiz Cuma akşamı saat 20.00’de Bahçeli kasabasında Roma Havuzu yanıbaşında gerçekleşen programa başta CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak olmak üzere CHP İl Başkanı Mehmet Özkan, CHP’li Belediye Başkanları İbrahim Gülümser ve Hacı Avşar ,Gazeteci-Yazar ve Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer ve Avukat Ahmet Oğuz Özmen ve eşi ÇYDD Niğde Şube Başkanı Suna Özmen gibi CHP’de öne çıkan isimler yer alırken. Atatürkçü Düşünce Derneği Bor Şube Başkanı Ganime Şeren ve Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ve CHP Bor İlçe Teşkilitı programa eksiksiz katıldı.
Programın açılış konuşmasını , CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur yaptı, Başkan Çopur konuşmasında ,
 
’’Partimizin seksensekizinci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Bor ilçe örgütü olarak düzenlemiş olduğumuz birlik ve dayanışma gecemize hoş geldiniz.Şahsım ve yönetim kurulum adına katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim.CHP Ulu Önderimiz Atatürk tarafından 09 Eylül 2011 tarihinde kurulmuştur.Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk o gün şöyle demişti,’’Sizlere iki eser bırakıyorum , biri Türkiye Cumhuriyeti Devleti diğer ise, Cumhuriyet Halk Partisidir.
 
İşte o emaneti bugün 88 yaşına taşıdık. Daha nice uzun yıllara Cumhuriyeti ve onun değerlerini koruyarak ,taşımaya da söz veriyoruz. CHP ailesi olarak bu davamızda daha kararlı ve inançlı yürümeliyiz. CHP Cumhuriyetin ve devrimlerinin özellikleri ile doğan ve büyüyen, ülkeyi yöneten bir partidir. Bizde temel esas ülke sevgisi ,toprak sevgisi, insan sevgisidir. Özgürlüğün ülkesi herkesin Türkiye’sini yaşatmaya ve korumaya kararlıyız. Bor Örgütü olarak partimize dün emek verenlerden aldığımız meşaleyi başarı ile taşımaya ve partimizi yerelde ve genelde iktidar yapıncaya kadar gece gündüz çalışmaya söz veriyoruz. CHP Dünden bu güne kadar ve yarınlarda da emek vermek üzere el ele gönül gönüle yarınlara yürüyeceğiz. Bize bu günlere gelmemize emek veren Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü ve partimiz emekçilerini bir kez daha selamlıyor, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Ne mutlu Cumhuriyet Halk Partiliyim diyenlere, Ne mutlu Mustafa Kemal Atatürk yolunda yürüyenlere. Ne ezilen ne ezen insanca hakça bir düzen için yolumuz açık olsun. Tekrar hoşgeldiniz diyor, iyi eğlenceler diliyorum.’’ şeklinde konuşmasını bitirdi.
 
Program Niğde İl Başkanı Mehmet Özkan ve CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak’ın günün anlam ve önemine dair sıra ile yaptıkları konuşmaların ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetim kadrosunun tebrik mesajlarının okunması ile devam etti. CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ve yönetim kurulu üyeleri, davetlilerle birebir masalarını ziyaret ederek ilgilendiler.
 
Akşam yemeğinin ardından ,Parti İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve uzun yıllar hizmet verenlere plaket takdimi , Niğde İl Başkanı Mehmet Özkan, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur, Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser ve Gazeteci-Yazar Ömer Fethi Gürer tarafından gerçekleştirildi.
 
Canlı müzik eşliğinde eski dostlar ve partililer hem özlem giderdi hem de gönülerince eğlendiler.
 
 
Editör: TE Bilişim