Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye çay bahçesinde gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak’ın kendisi için yaptığı eleştirilere, tekrar Niğde belediye başkanlığı adaylığı ve ayrı yere ikinci kere asfaltlama yapılması ve bazı internet sitelerinde yayınlanan hakkındaki iddialara cevap verdi.  



BİZ İŞ YAPIYORUZ KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM

Niğde belediyesi olarak eleştirilere açık olduklarını dile getiren Akdoğan; “muhalefetin görevi eleştirmek, bizim görevimizde hem iktidar partisinin belediye başkanı  hem de  Niğde  belediye başkanı olarak milletvekillerimizle, hükümetimizle  görevimizin  başındayız . Onlar laf  üretilirken biz iş üreteceğiz. Biz iş yapıyoruz onlar konuşuyor. Biz işimize yapacağız onlar  bakacaklar ve eleştirecek tarafımızı bulurlarsa  eleştirecekler ama ben bunu kamuoyunum takdirine bırakıyorum” şeklinde konuştu.

BEN RAHAT UYUYORUM ASIL CHP ve MHP RAHAT UYUYOR MU?

 Niğde’ye 20 yıl dayana bilecek asfalt attıklarını vurgulayan  Akdoğan: “20 yıl ilerisine hizmet verebilecek bir asfalt atıyoruz.  Geçtiğimiz dönem içerisinde atılan asfaltlamada  bir takım bozukluklar oldu. Onu kabul ediyorum  Paşakabı  ve  Feridun Zeren caddesi üzerinde  bunlarda büyük ölçekli bir  yol değil ufak yollarımız   alt yapı ve  kış şartlarının  büyük etkisi oldu. Türkiye’de  tek yolu bozulan il Niğde  değil  ama  bunları yeniden yaptık. Kış mevsimini göreceğiz, birlikte yaşayacağız ama asfalttın bozulmayacağını birlikte göreceğiz. Biz işimize bakıyor yolumuza devam ediyoruz. Biz Niğde ‘de  20  yılda yapılanın üzerinde bir icraatı 3 yılda yaptık. Ben tek tek sayarım eğer eksik yaparsak ben özür dilerim ama onlarda bizden özürdüler mi bilmem orasını şunu da söyleyeyim biz hiçbir kimseden özürde beklemiyoruz. Ama yapılan hizmetleri de  küçük göstermenin gayreti içerisinde  olmasın . biz projelerimizle hizmet ediyoruz. Yattığımız zamanda  rahat uyuyoruz ama bu memleketin  20 yılını katledenler rahat uyuyorlar mı ?   onu  CHP ve MHP sormak lazım.  Ben rahat uyuyorum gönül rahatlığı  içerisinde uyuyorum, uyku denilince farklı bir şey biz gece gündüz  düşünüyoruz  neler yapabiliriz Nasıl Niğde’yi  daha büyütebiliriz, milletin parasını çar çur etmeden hizmet edebiliriz biz bunun gayreti ve  çabası içerisindeyiz. Anlımız açık ,başımız dik  hesabını veremeyeceğimiz hiçbir  şey yoktur.  Milletin parası millete aittir ,millet bizi  hizmet etsin diye seçti bizde  halkımıza hizmet için  gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. 


iNTERNETTE YAYINLANAN İDDİALARA CEVAP VERDİ. 

Geçtiğimiz aylarda bir internet sitesinde kendisi hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Akdoğan; “şu  sitede  bu  sitede şunlar yayınlandı  şeklinde bir takım iddialar var. Biz bu  iddiaların hiç birini kabul etmeyiz.  İddia edenler iddiasını  ispatlamakla  mükelleftir. CHP   ilçe kongresinde bir takım konuşmalar olmuş: “belediye başkanı  şunu aldı  bunu aldı .  İnternet sitesinde bir takım  şeyler yayınlandı. Bunlara cevap vermedi” şeklinde   konuşmalar olmuş  ama şunu söylemek istiyorum;  İddialara cevap olur mu  olmaz iddia edenler iddialarını  ispatlamakla mükelleftir. Bir milletvekili iddialar ile  yola çıkmamalıdır. Yazılanları  ben yurt dışında öğrendim ama bana iletildi. Hiç ciddiye almadım almayacağım da biz belediye başkanı olmadan durumumuz belli, şimdiki durumumuzda  neyin sahibi  olduğum da belli, biz  belediye başkanı olmadan  şimdikinden daha çok  varlığı olan biriyim ama  şimdi daha az varlığı olan bir  kişiyim bunu da buradan söylemek istiyorum. Paraya ve varlığı da önem verin birisi değilim. Bu bir hizmet aşkıdır. Ak partiden  siyaset yapmak belediye başkanı olmak  çok farklı  ve gurur verici bir şeydir. Maddiyatla mukayese edilmez Bu bir hizmet aşkıdır. Param olsa  Niğde  belediyesine bağışlarım , muhannete muhtaç olmadan evimizin ekmeğini götürecek durumdayım. Herkes bir arabaya biniyor bizimde bir arabamız var. Bizde ona biniyoruz ben mesai saatleri dışında makam arabasına binmiyorum kendi aracımla  gelip gidiyorum. 3 yıldır yaptıklarımla ben belediye başkanı  olarak gurur duyuyorum”

KENDİ BAŞIMA ADAYIM DERSEM ETİK OLMAZ

Belediye başkanlığına tekrar adaylığı konusunda da açıklama yapan Başkan Akdoğan; “Ak partiden birisi çıkıp aday olduğunu söyler ama bir belediye başkanı olarak çıkıp adayım demem etik olmaz. Adaylık neye endeks olmalı hizmete. Seçimlere 22 ay gibi bir süre var. Yaptığım işler kamuoyu tarafından beğenilir takdir toplar ,halkın seni  başarılı bulur, partin başarılı bulur, anketlerde tespit eder ama ben şunu düşünürüm , Sayın Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan; “ sen başarılı belediye başkanısın yoluna devam et” derse davam ederim   veya  sen biraz dinlen derse dinlenirim aday olmam ,kendi başıma adayım demem etik olmaz” şeklinde konuştu.

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak'ın konu ile söyledikleri HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim