Niğde Belediye Başkanı Faruk  Akdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanın Faruk Akdoğan; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu anlamlı günde tüm gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım” dedi.


Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Gençler, kendilerine olan güvenle birlikte başarılı olacaklardır. Bizler bu konuda her zaman çalışma içerisinde olup, gençlerimizin önünün açılması ve teşvik edilmesi için hiç bir fedakârlıktan kaçınmıyoruz” dedi. 


Gençliğin gelecek için önemine dikkat çeken Başkan Akdoğan; “Türk gençliği, yarınlarımızın teminatıdır. Bu nedenle gençlerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamalıyız. Niğde’de ki gençlerimiz için eğitim, kültür, sanat ve spor ihtiyaçlarına yönelik faaliyetlerin oluşmasını sağlıyoruz. Niğde’de yaşayan gençlerin daha iyi koşullarda eğitim görmesi, kültürle sanatla iç içe olması ve sporu hayatlarının bir parçası haline getirmeleri için her türlü desteği veriyoruz. Niğde’miz başta olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum” şeklinde konuştu.



Editör: TE Bilişim