Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 30 Mart 2014 yerel seçimleriyle tekrar Niğde Belediye Başkanı seçildi. 

Seçimlerin ardından, Belediye Meclisi ve Belediye Başkan Yardımcılarını oluşturduktan sonra, eli cebinde o dükkan senin, bu dükkan benim, çarşı pazar ziyaretlerde bulunuyor. 

Başkan Akdoğan, özellikle ikinci dönem seçildikten sonra sürekli halkın içinde.

Belediye basın bürosu çok aktif ve güzel çalışıyor, Başkan ile ilgili yoğun haber akışı var.

 Yıllardır izlerim, Belediye ile ilgili faaliyetlerin yer aldığı bilbordlarda sadece iki kere Başkan Akdoğan'ın fotoğrafı yer almadı. Birisi Babalar Günü kutlaması, diğeri ise Cumhurbaşkanı seçilen Tayyip Erdoğan'ı kutlama panosu...

Belediye başkanı seçilmesinde en büyük etkenlerden birisi olan Niğde'nin tek televizyonu ve en köklü yerel gazetelerinden birisi ile irtibatı ise herkes tarafından biliniyor. Şimdi tek yerel televizyon Niğde Tv. Digital- Uydu yayını bütün prosedürleri tamamladı, yetki bekliyor.

Seçimin ardından, Ak Parti'nin en güçlü adamlarından birisi oldu. Etrafındaki partili biat! çerçevesi daha da genişledi. 

Bütün bunları bizler gibi, Niğdeliler de fark ediyor ve soruyorlar....

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Milletvekilliğine mi oynuyor?...


Yorum Selim GÖKEL... Buradan sonrası Haber...

 

Belediye Başkanı Akdoğan'dan Pazar Ziyareti


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan perşembe pazarını ziyaret ederek pazar esnafına ve vatandaşlara hayırlı alışverişler diledi.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. Niğde Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu güne Niğde için önemli hizmetlerin altına imza atan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan her zaman olduğu gibi vatandaşla bir araya gelerek onların isteklerini dinlemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan perşembe pazarında gerçekleştirdiği ziyarette genç, yaşlı herkesle tek tek sohbet ederek vatandaşları dinledi.

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın ziyaretinden memnuniyet duyan esnaf ve vatandaşlar Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. 


Editör: TE Bilişim