Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın gerçekleştirdiği davete, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, AK Parti İlçe Başkanı Latif Güngör, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı ve üyeleri katıldı.


Düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Teşkilat olmanın unsurları vardır. Bir defa teşkilatta hangi kademede olunursa olsun, bu teşkilat içerisinde aktif olarak görev almış arkadaşlarımızın önce birbirini tanıması gerekir. Kaynaşmak birbirimizi sevmek ve saymak, bu kendi paralelinde birlik ve bütünlüğü getirir. Teşkilatlarımızın kendi içerisindeki görevleri neyse bu noktada bir hedef koyarlar, hedefi yakalamak için çaba ve gayret gösterirler, çalışırlar. Belediye Başkanı olarak ve kardeşiniz olarak her zaman il ve ilçe teşkilatımızın, kadın kollarımızın ve gençlik kollarımızın yanında olduğumu belirtmek istiyorum. Üretilebilecek projelerin yürütülmesi noktasında her zaman beraber hareket edeceğimizi bilmenizi istiyorum. Önemli olan düşünce üretip ve o düşünceyi ortaya koymak, bir yol haritası oluşturmaktır” şeklinde konuştu.


İl Başkanı Muzaffer Şahiner, İlçe Başkanı Latif Güngör, Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı ve gençlik kolları üyeleri Başkan Akdoğan’a vermiş olduğu desteklerden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. 













Editör: TE Bilişim